Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gizlilik ve Mahremiyet İçin Açık Kaynak Gizlilik Araçları

Konular
215
Online süresi
5ay 76240s
Reaksiyon Skoru
2,411
Altın Konu
35
Başarım Puanı
226
TM Yaşı
5 Yıl 4 Ay 22 Gün
MmoLira
19,641
DevLira
51

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Vpn kullanılabilir, gizli sekme kullanılabilir her hangi bir sunucuya bağlanılabilir lakin bunlar sizi hiç bir zaman anonim yapmaz.

Dünya genelin de ve ülkemiz de gizlilik derecesi artmış bulunmakta ve bu konu da açık kaynak gizlilik araçlarını ve işletim sistemlerini inceliyoruz.

Tarayıcı

Açık kaynak Bu proje Firefox'un özel ve bağımsız bir sürümüdür ve birincil gizlilik, güvenlik ve kullanıcı özgürlüğü hedefler.

LibreWolf_icon.svg.png

LibreWolf, takip ve parmak izine karşı korumayı artırmak için tasarlanmıştır teknikler, aynı zamanda birkaç güvenlik iyileştirmesi de içeriyor.
LibreWolf ayrıca tüm telemetri, veri toplama ve rahatsızlıkların yanı sıra DRM gibi özgürlük karşıtı özellikleri devre dışı bırakıyor.

Oradan oraya buradan şuraya, tüm sunucular gönüllü tor topluluğunda ve bu sunucular farklı ülkelerde.

3301912.png

Açık kaynak Tor Tarayıcı ile, ev ağınızın engellemiş olabileceği sitelere erişmekte özgürsünüz. Tor Tarayıcı, tarayıcı ve cihaz bilgilerinize göre parmak izinizin alınmasını zorlaştırarak tüm kullanıcıların aynı görünmesini sağlamayı amaçlar.

İşletim Sİstemi

Açık kaynak Gözetleme ve sansüre karşı sizi koruyan taşınabilir işletim sistemi hiç bir şey kaydetmez.

tails.png

Aktivist misin? gazeteci? ya da ekstra mahremiyete ihtiyacın mı var?
Tails tor ağına bağlanarak virüs ve reklamlara karşı mahremiyetini ve gizliliğini korur ve anonimliğinizi amaçlar.

Bilgisayarım vizesiz tüm ülkeleri geziyor, devlet kurumları, operatörler ve vpn kayıtları bu abartılmış işletim sistemi sayesinde kayıt tutmuyor.

kodachi.png

Açık kaynak Kodachi'nin en önemli özelliklerinden biri geçici doğasıdır. Tüm işletim sistemi, bilgisayarınızın geçici RAM belleğinden çalışır. Sonuç olarak, sistemi bir kez kapattığınızda hiçbir iz bırakmaz tüm faaliyetlerinizi etkili bir şekilde siler ve gizliliğinizin her zaman korunmasını sağlar.

Android Araçları

Açık kaynak NewPipe uygulaması YouTube'u tüm özelikleri ile klonlar, açık kaynak bu uygulamada arka plan da oynatma özelliği ve indirme özelliği bile mevcut YouTube'u reklamsız deneyimleyin ve hiç bir şekilde Google verilerinizi okumasın, NewPipe kullanıcısı %3 artmış bulunmakta, Google gelecek zaman da NewPipe'ı aramalardan kaldıracağını söyledi.

newpipe-1024x720.jpg

Asla parmak izlerimi takip edemezsin, açık kaynak olarak Gboard'ı taklit eder ve hiç bir şekilde veri depolamaz, tamamen özelleştirilen bu uygulama temalar ve dil seçenekleri de mevcut.

anysoftkeyboard-28937-1.jpg

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekküler <3

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri