HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ExpressVPN cep dostu bir fiyat, ağır güvenlik ve işgücü performansı sunar. 2023'teki en iyi VPN olup olmadığını öğrenmek için konudan ayrılmayın.
Hevesli bir oyuncu olmanın yanı sıra, 7 yılı aşkın bir süredir BT ve siber güvenlik alanlarında teknik destek, güvenlik danışmanlığı ve etik bilgisayar korsanlığı alanlarında çalıştım. Çevrimiçi gizlilik ve güvenlik benim için önemli değil, kariyerimin büyük bir kısmını oluşturdular ve güvenlik eksikliğinin etkilerini ilk elden gördüm. Kayıp veriler, çalınan para, çalınan kimlikler, hiçbiri eğlenceli değil.
Neyse ki, bir saldırganın veya hırsızın sizi bir sonraki hedefi haline getirmesini çok daha zorlaştırabilecek bazı basit, sağduyulu araçlar var. Herkesin oyun iş akışına uygulayabileceği son derece etkili bir savunma hattı, Sanal Özel Ağ'dır (VPN). ExpressVPN, günümüzde mevcut olan en iyi oyun VPN'lerinden biridir ve verilerinizi korumanın yanı sıra, tatildeyken video oyunlarında ve akış hizmetlerinde bölgeye özel içeriğe erişmenizi de sağlar.
Artıları: 94 ülkede mevcut sunucular IP adresleri düzenli olarak yenilenir ve Lightspeed protokolü ile hızlı performans sunar
Eksileri: Diğer sağlayıcılardan biraz daha pahalı Diğer sağlayıcılardan daha az bireysel sunucu
Özellikler ExpressVPN özellikleri:
| Sunucu ve ülke sayısı | Türkiye dahil 90’dan fazla ülkede 3000’den fazla sunucu | ||
| Cihaz Sayısı | 5 | ||
| Başlangıç Fiyatı |
| ||
| Ücretsiz Plan | Hayır | ||
| Para-iade Garantisi | 30 gün | ||
| Türkçe UI | Evet |
ExpressVPN şu güvenlik özelliklerine sahiptir:
- 256-bit AES şifreleme. İnternet trafiğini %100 okunmaz hale getirmek için uçtan-uca askeri-seviyede şifreleme.
- Kayıt-tutmama politikası. ExpressVPN kişisel bilgi, internet trafiği veya hangi dosyaları indirdiğinizin kaydını tutmaz. ExpressVPN bu kayıt-tutmama politikasını doğrulamak için üçüncü-kişi bir kuruluşa denetim yaptırmıştır.
- Acil anahtarı (Ağ Kilidi). Bu özellik VPN sunucusuna bağlantınız kesildiğinde internet trafiğinizi kapatarak sizi istemeden oluşabilecek veri sızıntılarına karşı korur.
Kendini adamış bir çevrimiçi oyuncuysanız, yalnızca iki sayının gerçekten önemli olduğunu zaten biliyorsunuzdur: saniyedeki kare sayısı ve ping. Ne yazık ki, bir VPN ilkinde size yardımcı olamaz. Ancak bir VPN, oyun bağlantınızı ve herhangi bir oyun içi satın alma işlemi sırasında aktarılan tüm ödeme bilgilerini, pinginizi oyun deneyiminizin zarar göreceği noktaya kadar düşürmeden güvence altına almanıza yardımcı olabilir.
Bilmeyenler için ping, verilerin cihazınızdan oyun sunucusuna gidip tekrar geri dönmesi için geçen süreyi ifade eden bir ağ oluşturma terimidir. Gidiş-dönüş ne kadar hızlı olursa, cihazınızdaki eylemlerinizin oyun sunucusundaki ekrana yansımasını o kadar hızlı görürsünüz. Çok yavaş ve ikisi arasında gecikme adı verilen gözle görülür bir boşluk görmeye başlayacaksınız.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)