farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Ücretli giymeli efekt sistemi alınacaktır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReisiCengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

senin dediğin farklı arkdaşın konuda dediği farklı dostum onun dediği normal bi itemi giydiğinde kılıc örnek onda effect cıksın çifelide giydiğinde onda cıksın gibi yani tek değil tek effect de 2 item
Nasil farklı hocam item giyince tanımlanan efekt aktif olacak shining sistemi ile halledilebilir çok fazla düşünmeye gerek yok.

Ben arkadaşın demek istedigini anladım ama sanırım sen anlamadın

Tamam shining ile yapabilirsin eğer yetersiz kalırsa ek olarak paylasilan sistemlerde var onlarla birleştirip kullanabilirsin ücretli aramana gerek yok az emek yeterli olacaktır.
Reis denedim de birkaç sistem olmadı valla birinde mesela introselect gelmeden oyun dondu paket hatası verdi. Diğer sistemlerdede başka başka hatalar.

senin dediğin farklı arkdaşın konuda dediği farklı dostum onun dediği normal bi itemi giydiğinde kılıc örnek onda effect cıksın çifelide giydiğinde onda cıksın gibi yani tek değil tek effect de 2 item
Shinning ekliyorsun boş bir slot açıyorsun envantere yada kostüm penceresine oraya takılacak bir item typesi yazıyorsun istemi oraya takılabilir şekilde duzenlemeni yaptıktan sonra shinning sistemini ekleyip txtden de efekt veriyorsun bu kadar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri