HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kadir Has Üniversitesi ya da kısa adıyla KHÜ. 1997 yılında iş insanı Kadir Has'ın öncülüğünde İstanbul'da kurulmuş üniversite. Bugün İstanbul'un çeşitli noktalarındaki kampüslerinde beş fakülte, üç yüksekokul ve iki akademiye sahiptir.
Üniversitenin kuruluş çalışmaları 1992 yılında başlamış ve resmî kuruluşu 28.05.1997 tarih ve 4263 sayılı yasayla gerçekleşmiştir. Üniversiteye ait Selimpaşa Kampüsü'nün inşaatı 1998'de, bugünkü merkez kampüsü oluşturan Haliç kıyısındaki tarihi binanın restorasyonu ise 1999'da başladı. 2001 yılında Bahçelievler Kampüsü hizmete açıldı.
Lisans programları Haliç kenarında bulunan ve restore edilen eski Cibali Tütün Fabrikası ile yeni inşa edilen modern binada, yüksek okulları ise Selimpaşa kampüsündeki modern binalarda eğitime devam etmektedir.
2019 yılı itibarıyla "Yeni Eğitim Modeli" adını verdikleri bir eğitim sistemiyle dünyanın her yerinde çalışabilecek nitelikte mezunlar yetiştirmeyi amaçlamaktadırlar.Üniversite bünyesinde bulunan Yaratıcı Endüstriler Platformu (YEP), öğrencilerin projelerine mali destek ve danışmanlık sağlar. Ayrıca "Çekirdek Program" denilen bir eğitim modeliyle tüm bölümlerden birinci sınıfların ortak bir temel eğitim almalarını sağlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)