Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Kadir Has Üniversitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 141

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,316
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,942
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2023-05-27.jpg

Kadir Has Üniversitesi ya da kısa adıyla KHÜ. 1997 yılında iş insanı Kadir Has'ın öncülüğünde İstanbul'da kurulmuş üniversite. Bugün İstanbul'un çeşitli noktalarındaki kampüslerinde beş fakülte, üç yüksekokul ve iki akademiye sahiptir.

Üniversitenin kuruluş çalışmaları 1992 yılında başlamış ve resmî kuruluşu 28.05.1997 tarih ve 4263 sayılı yasayla gerçekleşmiştir. Üniversiteye ait Selimpaşa Kampüsü'nün inşaatı 1998'de, bugünkü merkez kampüsü oluşturan Haliç kıyısındaki tarihi binanın restorasyonu ise 1999'da başladı. 2001 yılında Bahçelievler Kampüsü hizmete açıldı.

Lisans programları Haliç kenarında bulunan ve restore edilen eski Cibali Tütün Fabrikası ile yeni inşa edilen modern binada, yüksek okulları ise Selimpaşa kampüsündeki modern binalarda eğitime devam etmektedir.

2019 yılı itibarıyla "Yeni Eğitim Modeli" adını verdikleri bir eğitim sistemiyle dünyanın her yerinde çalışabilecek nitelikte mezunlar yetiştirmeyi amaçlamaktadırlar.Üniversite bünyesinde bulunan Yaratıcı Endüstriler Platformu (YEP), öğrencilerin projelerine mali destek ve danışmanlık sağlar. Ayrıca "Çekirdek Program" denilen bir eğitim modeliyle tüm bölümlerden birinci sınıfların ortak bir temel eğitim almalarını sağlar.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri