Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

TR Otomatik Av

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maykil003
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 573

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba, tr için otomatik av yapacağım da birkaç şey hakkında bilgi gerekiyor, bu konuda bilgili olan arkadaşlar varsa yazabilirler mi ?

Ne gibi dostum :oops:
Mesela "Otomatik Av" yapacağım bunu nasıl yapabilirim. Moblara saldırı gerçekleştirmesini istiyorum, yani "Focus Attack" saldırı fonksiyonunu mob adresine bağlayıp mı gerçekleştireceğim yani nasıl olacak, birde saldırı fonksiyonunun adresini bulup değerini değiştirerek mi, fonksiyonu aktif edeceğim.

Örnek : kapalı : 0 , açık : 1 gibi bir değer girip saldırmasını mı sağlayacağım, bunu yaptığımda normal düz vuruş atacak, fakat ben bir hedefe saldırmasını istiyorum bu bağlantıyı nasıl yapacağım ?

Mesela "Otomatik Av" yapacağım bunu nasıl yapabilirim. Moblara saldırı gerçekleştirmesini istiyorum, yani "Focus Attack" saldırı fonksiyonunu mob adresine bağlayıp mı gerçekleştireceğim yani nasıl olacak, birde saldırı fonksiyonunun adresini bulup değerini değiştirerek mi, fonksiyonu aktif edeceğim.

Örnek : kapalı : 0 , açık : 1 gibi bir değer girip saldırmasını mı sağlayacağım, bunu yaptığımda normal düz vuruş atacak, fakat ben bir hedefe saldırmasını istiyorum bu bağlantıyı nasıl yapacağım ?
Zaten paylaşılanlar var kendine göre kurcala ve editle, basit değil ama zor da değil. İlla sıfırdan yapmak zorunda değilsin üstüne geliştiripte yeni geliştirmeler yapabilirsin. Ama yok kardeşim dersen ben herşeyi sıfırdan ayarlıyacağım felan oturupta 1 günde istediğin şekilde oto avı yapabileceğini düşünme. Geliştirme süreci senin sandığının aksine pek eğlenceli geçen bir süreç değil. Bu alttaki oto avı mesela ben sıfırdan yapmadım ve hazır bir oto av üzerine geliştirdim paylaştığım gayforge konusundan bulursan oradan başla ve kendine göre şekillendir sistemi,
ama şununda bilincinde ol sandığının aksine bu süreç tam anlamıyla holy moly tam bir eziyet. Oyüzden bir günde herşeyi yaparım kafasındaki düşünceleri kafandan atman gerekecek.

1689026256356.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri