HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bir sen akıllısın canım benimmPointerler falan herşey cheat engineden çekiliyor ya hani aslan krdşm o yüzden yani sen niye sinirlendinki ya xd
Rezil olman için attım sadece 2 yorumu millet otursun gülsün diye .dCheat engine açınca bypass diye seviniyorsun oraya logun düşünce nolduğunu anlatsam bu sefer de başka bişi bypaslarsın aman diyim kendine zarar verme sen eğlen buradaeee oraya düşünce ne oluyor xd
Sıkma canımı kaç yaşındasın bilmiyorum ama haraketlerin küçük çocukların haraketleri cheat engineyi açmayı bir halt sanıyorsun. Kendini bu işe adamış yılların hilecileri pointer alamıyordamı bot çıkarmıyorlar...
Ekli dosyalar
ben gayet eğlenıyorum da sen biraz sinirlenmişsin reyizCheat engine açınca bypass diye seviniyorsun oraya logun düşünce nolduğunu anlatsam bu sefer de başka bişi bypaslarsın aman diyim kendine zarar verme sen eğlen burada
haa şu koruma çıkartmak için sorduğum soruları ss alıp bişi demişim gibi mi gösterıyorsun vay beeeSıkma canımı kaç yaşındasın bilmiyorum ama haraketlerin küçük çocukların haraketleri cheat engineyi açmayı bir halt sanıyorsun. Kendini bu işe adamış yılların hilecileri pointer alamıyordamı bot çıkarmıyorlar...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)