romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Doğuş Üniversitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 215

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,294
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,294
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

headline.jpg

Doğuş Üniversitesi ya da kısa adıyla DÜ. 1995'te kurulan Doğuş Eğitim Vakfı'nın çalışmaları ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen 09 Temmuz 1997 tarih ve 4281 Sayılı Kanun ile İstanbul'da kurulmuş bir vakıf üniversitesidir.

Doğuş Üniversitesi; 1995'te kurulan Doğuş Eğitim Vakfı tarafından, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen 09 Temmuz 1997 tarih ve 4281 Sayılı Kanun ile açılan, kamu tüzel kişiliğine haiz bir vakıf üniversitesidir.

2006 yılında öğretim üyesi başına düşen yayın sayısına göre Doğuş Üniversitesi, Türkiye'de 27. sırada yer almıştır. Doğuş Üniversitesi; 5 fakültede 34 lisans programı, sağlık bilimleri yüksekokulunda 1 lisans programı, meslek yüksekokulunda 36 ön lisans programı, 2 enstitüde 19 yüksek lisans ve 3 doktora programı ile yükseköğretimin her kademesinde yer almaktadır. 2001 yılında, yaşam boyu eğitim anlayışıyla Sürekli Eğitim Merkezi kurulmuştur.

Web Of Science verileri ve URAP raporları, Doğuş Üniversitesi'nin dünyanın en iyi ilk 2 bin üniversitesi arasında yer aldığını, İstanbul'un ise en iyi ilk 3 vakıf üniversitesi (tıp fakültesiz) arasında bulunduğu göstermektedir. Üniversite YKS ve özel yetenek sınavları ile öğrenci kabul etmektedir. 2020 yılında The One Awards ödülleri kapsamında Doğuş Üniversitesi Türkiye'nin en iyi ilk üç üniversitesinden biri olmuştur. Yayınladığı makaleler ve bilimsel çalışmalar ile Silikon Vadisine pek çok öğrenci yollamış, NATO sponsorluğunda Savunma Sanayi alanında Sudaki Uçucu Organik Bileşikleri hakkında önemli çalışmalar yapmıştır. Erasmus ve Farabi programlarının tam üyesi olup 3 kıtada 100'den fazla kurum ile öğrenci değiştirme anlaşması bulunmaktadır. Üniversitenin 17000 civarında mezunu bulunmaktadır. Çift Anadal ve Yan Dal imkanları mevcuttur.

paylaşım için teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri