Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Iğdır Üniversitesi

• Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 907

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
Konular
59,185
Online süresi
4ay 14g
Reaksiyon Skoru
14,227
Altın Konu
2,398
Başarım Puanı
1,051
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 21 Gün
MmoLira
694,336
DevLira
234

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

nizamiye.jpg

Iğdır Üniversitesi ya da kısa adıyla IĞDÜ. 2008 yılında Iğdır'da devlet üniversitesi olarak kurulmuştur.

Iğdır Üniversitesi, geçmişte Iğdır Meslek Yüksekokulu adı altında eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmekteydi. 1995 yılında Kafkas Üniversitesine bağlı olarak kurulan Iğdır Meslek Yüksekokulu, o yıl sadece İşletmecilik bölümüyle 20 öğrencisine 16 okutman 1 hizmetli 1 memur ile hizmet vermekteydi.

2001 yılında başlayan bir fakülte kurma girişimleri 2006 yılında sonuç verdi ve Iğdır'da Kafkas Üniversitesine bağlı olarak Iğdır Ziraat Fakültesi kuruldu. 2008 ÖSS kılavuzunda yerini alan ve 30 öğrencisi ile eğitime başlayan fakülte, 2008-2009 eğitim-öğretim yılında "Iğdır Üniversitesi" adıyla kuruldu ve ilk rektörü Prof. Dr. İbrahim H. Yılmaz oldu. 2017 yılı Mart ayında Mehmet Hakkı Alma Iğdır Üniversitesinin yeni rektörü olarak atandı. 2021 Rektörlük Seçimlerinde Prof. Dr. Mehmet Hakkı ALMA tekrar Iğdır üniversitesi Rektörlüğüne seçilmiştir.

teşekkürler paylaşım için

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri