HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar windowsun bildirim merkezinden bildirim yollamak için küçük bir eklenti dosyaları kendi projenize ekleyerek kullanabileceğinizi düşündüm ve sizinle paylaşmak istedim.
Uyarlaması basit içerisine // ile nerenin ne işe yaradığını gösteren açıklamalar yaptım ve hazır bir uygulama koydum oradan test edebilirsiniz.
Metin2 için uyarlamak size kalmış pm bildirimi olarak yanıp sönen icon yerine bu bildirimi vb. şeylerde ilk loginde discord adresinize yada web adresinize yönlendirebilirsiniz. Kullanım alanı size kalmış.
Uyarlaması basit içerisine // ile nerenin ne işe yaradığını gösteren açıklamalar yaptım ve hazır bir uygulama koydum oradan test edebilirsiniz.
Metin2 için uyarlamak size kalmış pm bildirimi olarak yanıp sönen icon yerine bu bildirimi vb. şeylerde ilk loginde discord adresinize yada web adresinize yönlendirebilirsiniz. Kullanım alanı size kalmış.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Laptop şarjı bitti şimdi yükledim rica ederimPaylaşım için teşekkürlerFakat bil bakalım ne eksik kanka indirme linki
![]()

Rica ederimPaylaşım için teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fakat bil bakalım ne eksik kanka indirme linki