Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

GM iletişim adresleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FeaRLeSSPiRaTe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Oyun içinde oluşan olaylar ile ilgili şikayetlerinizi iletirken aldıgınız ekran goruntulerini bize dosya olarak yollamayiniz, dosya olarak gelenleri acmiyoruz. Yapmanız gereken bir resim sitesine yukleyerek yalnizca linkleri yollamaktir. Temel sikayetler (kufur, sıkışma vs) için benden önce lutfen GM lere sikayetlerinizi yapiniz.

GM: (temel şikayetler, sıkışan oyuncularr vs)

BuseL [at]metin2.org
alfa [at]metin2.org
jazz [at]metin2.org
squit [at]metin2.org
niniane [at]metin2.org
stilro [at]metin2.org

Sıkışan Metin Taşları için foruma yazabilirsiniz yada SGM lere mail atabilir yada oyun içinden ulaşabilirsiniz. Ceza itirazlarınızıda SGM lere yapmanız gerekiyor.

SGM:

siyahus [at]metin2.org
usiel [at]metin2.org

GA:

alwuhush [at]metin2.org

slm gm senden çok özür dilerim ben hile kullanmadım kardeşim açmış nolur çarımı aç nolur gm abicim beni bu seferlik affet seni çok seviyorum ıd majut1 nolur aç

gm kardes belkıde gm okumuo bu sitede am genede blekı haklı yere attın belkıde haksız ama videomu almamıslar nedenını ogrenmedm ban yemek benı çıldırttan şey bu ama genede eyw snde haklısın :( ama kaç ay ugrasdm şey saniyede toz oldu bana koyan o hile açmadm halde ban yemek çk kötü birşey
gercek ban yesem gelıp sitelere yazmam kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri