bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Web Site Tasarım ProgramLarı // xboy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oyuncu_11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 692

oyuncu_11

Level 6
TM Üye
Konular
191
Online süresi
22m 55s
Reaksiyon Skoru
156
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 5 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
161
MmoLira
271
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar ben 1 tanesini denedim (1siteLITE'yi) ve beceremedim
DiğerLerine de bakacağım o sırada payLaşayım dedim size de yararLı oLacağını Düşünüyorum.

Bir dakika içinde profesyonel bir site yapmak istermisiniz?Bence istersiniz o yüzden bu programı tercih ederim size ayrıca bu programın icinde ihtiyacınız olan tüm özellikler bulunmaktadır.

Web sitenize 3 boyutlu yazılar hazırlıyabileceğiniz ve güzel sonuçlar alacağınız şık bir program.

Bir applet olan bu yazılımı kullanarak seri nümerik veriyi okutup web sayfalarınızda kullanmak üzere 2 yada 3 boyutlu pasta grafikleri oluşturmanız mümkün.

Bu program ile çok güzel flash menüler,flash web siteleri ve sunumlar yapabilirsiniz.

Cok güzel ve kullanıslı forum yaratma programı.Ayrıca bilgisayarınızda cok az yer kaplıyor.

İnternet siteniz için kolayca metaglar oluşturmanızı sağlayan kullanışlı bir program.

bu program ile web sitenizde kendi portalınızı oluşturabilirsiniz.Bu programın kullanımı aynı microsoft frontpage ye benziyor.Siz linkleri ekliyorsunuz program kodları kendisi otomatik üretiyor...

Not : aLıntıdır aLıntı yaptığım sitede ; "lütfen kopyalayacaksanız bu sayfanın linkini direk olarak kaynak yerine yazınız" dediğinden ben de hak yemez biri oLduğum için Linkini veriyorum ;

turkmmokonugncelxboy.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri