C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Nileya2 - Server Files 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan recepk78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Metin2 Pvp GM

recepk78

Ümit bildiğin gibi değil
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
GM
Konular
146
Çözüm
20
Online süresi
6mo 15d
Reaksiyon Skoru
1,776
Altın Konu
2
Başarım Puanı
284
MmoLira
3,256
DevLira
16
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

n2play ve sonraki açılan sunucuların filesinin ilk sürümüdür, n2playı kuramadıysanız bunuda kuramazsınız forumda dosyalar bulunsun diye konu açtım

Tanıtım:

Link:

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Tanıtımı izleyeyim dedim de çok boş özelliklere mükemmel falan demiş, youtuber. Herhalde ömründe pvp server oynamamış arkadaş. Bu fileste bu kadar ne buluyorlar anlamadım arayüzü de çok itici hele ki o chatin yavaş akması o neydi ya insanlar hızlanmak için uğraşır bunlar yavaşlamak için çabalamışlar resmen niye eleştirme gereği duydum bende bilmiyorum konu ve paylaşanla alakası olmadığını belirtmek isterim, teşekkürler <3
n2play ve sonraki açılan sunucuların filesinin ilk sürümüdür, n2playı kuramadıysanız bunuda kuramazsınız forumda dosyalar bulunsun diye konu açtım

Tanıtım:

Link:

haci bubam link yutuba yönlendiriyor yeav :/

Paylaşım için teşekkürler

Şimdi gelir level 99 bizde vardı diyen cmd ile biyolog yazan developerlar.

Tanıtımı izleyeyim dedim de çok boş özelliklere mükemmel falan demiş, youtuber. Herhalde ömründe pvp server oynamamış arkadaş. Bu fileste bu kadar ne buluyorlar anlamadım arayüzü de çok itici hele ki o chatin yavaş akması o neydi ya insanlar hızlanmak için uğraşır bunlar yavaşlamak için çabalamışlar resmen niye eleştirme gereği duydum bende bilmiyorum konu ve paylaşanla alakası olmadığını belirtmek isterim, teşekkürler <3

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri