HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kanıtınız var mı
Ekli dosyalar
Discord full bot (kendiniz girip feedback kanalına bakın ) canlı destek 3-4 gundur cevap vermiyor. Başka bir arkadasımda aynı sorunu yasadı 1 haftadır ödemesi gelmedi bu siteden uzak durun.
Son düzenleme:
Kanıtınız var mı
Bunların hiçbirisi geçerli bir kanıt değil hocam kanıtsız bu tarz yorumlar yapmayın lütfen konu baltalamak yasaktır herhangi bir mağduriyetiniz varsa şikayet konusu açabilirsiniz hesabınız 19 eylül'de açılmış direk bu konuya gelmişsiniz.Discord full bot (kendiniz girip feedback kanalına bakın ) canlı destek 3-4 gundur cevap vermiyor. Başka bir arkadasımda aynı sorunu yasadı 1 haftadır ödemesi gelmedi bu siteden uzak durun.
Bunların hiçbirisi geçerli bir kanıt değil hocam kanıtsız bu tarz yorumlar yapmayın lütfen konu baltalamak yasaktır herhangi bir mağduriyetiniz varsa şikayet konusu açabilirsiniz hesabınız 19 eylül'de açılmış direk bu konuya gelmib
sitenin ismini googleda aratdım karsına bu forum konusu cıktı yorum attım. Butun metın2trade dclerınde zaten scammer olarak duyurusu gecildi. Neyini baltalıcam. 5gundur ödeme yapmıyor canlı destek hattı cevap vermıyor hala baltalamadan bahsediyorsun. Tek magdurda ben degılım zatenBunların hiçbirisi geçerli bir kanıt değil hocam kanıtsız bu tarz yorumlar yapmayın lütfen konu baltalamak yasaktır herhangi bir mağduriyetiniz varsa şikayet konusu açabilirsiniz hesabınız 19 eylül'de açılmış direk bu konuya gelmişsiniz.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)