Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 karakter seçimi

Hangi karakter

• Okçu

• Bıçakçı

• Büyülüsilah

• Karabüyü

• İyileştirme

• Ejderhagücü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Konular
1
Online süresi
9483s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
5
TM Yaşı
2 Yıl 10 Ay 13 Gün
MmoLira
45
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Selamlar ben metin2 ye başlicam tek oynicam bayadır oynamamıştım 2010 tipi bir serverde oynicam ama hangi karakteri açacağımackarar veremedim oyuna vericek çok zamanım var kasma zorluğuda sorun değil verdiğim zamana değecek bir çar kasmak istiyorum kasılırlen sürekli kesilmekten hoşlanmıyorum o yüzden güçlüde bir çar istiyorum ama ilerde loncaya falan girerim belki şuan düşünmüyorum ama loncada falanda iş yapacak bir çar olsa güzel olur neyse ne önerirsiniz? (Savaşçıdan pek hoşlanmıyorum önermeyin :) )

Selamlar ben metin2 ye başlicam tek oynicam bayadır oynamamıştım 2010 tipi bir serverde oynicam ama hangi karakteri açacağımackarar veremedim oyuna vericek çok zamanım var kasma zorluğuda sorun değil verdiğim zamana değecek bir çar kasmak istiyorum kasılırlen sürekli kesilmekten hoşlanmıyorum o yüzden güçlüde bir çar istiyorum ama ilerde loncaya falan girerim belki şuan düşünmüyorum ama loncada falanda iş yapacak bir çar olsa güzel olur neyse ne önerirsiniz? (Savaşçıdan pek hoşlanmıyorum önermeyin :) )
Büyülü Silah Candır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri