- Konular
- 1
- Online süresi
- 55m 51s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 245
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.
Konu başlığında olduğu gibi 2023 yılında metin2 başlamayı düşünüyorum. Eski oyunculardanım 1-99 dönemlerinden. Uzun zaman oldu iş ve hayat kovalamacası derken 6 senedir bilgisayar kullanmıyordum. Bir pc topladım ve evdeki vaktimi böyle harcıyorum şimdi , en son bırakırkende pvp oynuyordum ama pvpler 3 aylık ömürleri olan sistemler , kalkıp diyiceksinizki 1-2 senedir açık felan ama tr kadar zevk vermicektir , simya kuşak olayına hiç hakim değilim. Maksat bilgisayar başına geçtiğim zaman csgo-valorant dışında kendi kafamı dağıtıcak birşey bulmak. Başlamak istiyorum ama girdim sunucular çok değişik.
Won çekicem - ep alıcam yani öyle kuru kuru kasmıcam o yüzden doğru başlamak istiyorum.Oynayan arkadaşlar varsa sorum hangi sunucu başlanılmalı , ep çekilip ruby'emi girilmeli ?
Konu başlığında olduğu gibi 2023 yılında metin2 başlamayı düşünüyorum. Eski oyunculardanım 1-99 dönemlerinden. Uzun zaman oldu iş ve hayat kovalamacası derken 6 senedir bilgisayar kullanmıyordum. Bir pc topladım ve evdeki vaktimi böyle harcıyorum şimdi , en son bırakırkende pvp oynuyordum ama pvpler 3 aylık ömürleri olan sistemler , kalkıp diyiceksinizki 1-2 senedir açık felan ama tr kadar zevk vermicektir , simya kuşak olayına hiç hakim değilim. Maksat bilgisayar başına geçtiğim zaman csgo-valorant dışında kendi kafamı dağıtıcak birşey bulmak. Başlamak istiyorum ama girdim sunucular çok değişik.
Won çekicem - ep alıcam yani öyle kuru kuru kasmıcam o yüzden doğru başlamak istiyorum.Oynayan arkadaşlar varsa sorum hangi sunucu başlanılmalı , ep çekilip ruby'emi girilmeli ?
- Konular
- 9
- Online süresi
- 12d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 86
- MmoLira
- 467
- DevLira
- 12
Ruby veya Marmara Başlamalısın seçim senin 2'side canlı sunucular hazır hesap alabilirsin simyaları uyguna getirmek için başarılar dilerim.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 55m 51s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 245
- DevLira
- 0
Hocam sitelerden won çekmek zarar getirirmi ban riski ne kadar ? yada nesne marketten ne çekip wona satabilirim ?Ruby veya Marmara Başlamalısın seçim senin 2'side canlı sunucular hazır hesap alabilirsin simyaları uyguna getirmek için başarılar dilerim.
- Konular
- 9
- Online süresi
- 12d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 86
- MmoLira
- 467
- DevLira
- 12
Won çekerek ban yemesin fakat toplu 1 kişiden almaya çalış hesap satın alma kesinlikle illa birgün ban yersin wonuda random epostalarla oluşturuduğun hesaba telefon paylaşımı ile girip devir al sora aktar , ban yemezsin dediğim gibi won alman mantıklı ep ' i çeviremezsin çok eksik kalır.Hocam sitelerden won çekmek zarar getirirmi ban riski ne kadar ? yada nesne marketten ne çekip wona satabilirim ?
- Konular
- 1
- Online süresi
- 55m 51s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 245
- DevLira
- 0
Bilindik bir site üzerinden almayı düşünüyorumda sorayım dedim.Won çekerek ban yemesin fakat toplu 1 kişiden almaya çalış hesap satın alma kesinlikle illa birgün ban yersin wonuda random epostalarla oluşturuduğun hesaba telefon paylaşımı ile girip devir al sora aktar , ban yemezsin dediğim gibi won alman mantıklı ep ' i çeviremezsin çok eksik kalır.