onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

2023 Metin2 TR Başlamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan massiveRAIN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 638

massiveRAIN

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
55m 51s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 10 Gün
Başarım Puanı
6
MmoLira
245
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.
Konu başlığında olduğu gibi 2023 yılında metin2 başlamayı düşünüyorum. Eski oyunculardanım 1-99 dönemlerinden. Uzun zaman oldu iş ve hayat kovalamacası derken 6 senedir bilgisayar kullanmıyordum. Bir pc topladım ve evdeki vaktimi böyle harcıyorum şimdi , en son bırakırkende pvp oynuyordum ama pvpler 3 aylık ömürleri olan sistemler , kalkıp diyiceksinizki 1-2 senedir açık felan ama tr kadar zevk vermicektir , simya kuşak olayına hiç hakim değilim. Maksat bilgisayar başına geçtiğim zaman csgo-valorant dışında kendi kafamı dağıtıcak birşey bulmak. Başlamak istiyorum ama girdim sunucular çok değişik.
Won çekicem - ep alıcam yani öyle kuru kuru kasmıcam o yüzden doğru başlamak istiyorum.Oynayan arkadaşlar varsa sorum hangi sunucu başlanılmalı , ep çekilip ruby'emi girilmeli ?

Ruby veya Marmara Başlamalısın seçim senin 2'side canlı sunucular hazır hesap alabilirsin simyaları uyguna getirmek için başarılar dilerim.

Ruby veya Marmara Başlamalısın seçim senin 2'side canlı sunucular hazır hesap alabilirsin simyaları uyguna getirmek için başarılar dilerim.
Hocam sitelerden won çekmek zarar getirirmi ban riski ne kadar ? yada nesne marketten ne çekip wona satabilirim ?

Hocam sitelerden won çekmek zarar getirirmi ban riski ne kadar ? yada nesne marketten ne çekip wona satabilirim ?
Won çekerek ban yemesin fakat toplu 1 kişiden almaya çalış hesap satın alma kesinlikle illa birgün ban yersin wonuda random epostalarla oluşturuduğun hesaba telefon paylaşımı ile girip devir al sora aktar , ban yemezsin dediğim gibi won alman mantıklı ep ' i çeviremezsin çok eksik kalır.

Won çekerek ban yemesin fakat toplu 1 kişiden almaya çalış hesap satın alma kesinlikle illa birgün ban yersin wonuda random epostalarla oluşturuduğun hesaba telefon paylaşımı ile girip devir al sora aktar , ban yemezsin dediğim gibi won alman mantıklı ep ' i çeviremezsin çok eksik kalır.
Bilindik bir site üzerinden almayı düşünüyorumda sorayım dedim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri