xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

VDS SERVER ARIYORUM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NANOTEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 680

NANOTEK

Level 3
TM Üye
Konular
19
Online süresi
1d 15h
Reaksiyon Skoru
43
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 5 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
100
MmoLira
268
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar, yıllar sonra tekrar metin2 server açmak istiyorum
kendime yine files geliştireceğim, kesintisiz sunucu hizmeti veren stabil çalışan bir firma önerebilirmisiniz
güvenilir, stabil, kapanmayan sunucu hizmeti veren firma arıyorum
files önemli değil, sunucum kapanmasın yeter :)
aylık yada yıllık ödeme yapabilirim
files geliştirirken max 100-150 kişi olabiliriz

takılmak için arada bir arkadaşları ekleyebilirim o zaman 300 kişiye yakın olabilir

şuan aradığım tek şey güvenilir, hızlı yüksek performans ve kesintisiz hizmet...

saygılarımla...

elimde 6gb freebsd 12.3 realased yüklü boşta vds var 10 aylık kullanımı mevcut istersen 600 ₺ den verebilirim

elimde 6gb freebsd 12.3 realased yüklü boşta vds var 10 aylık kullanımı mevcut istersen 600 ₺ den verebilirim
hocam dün 1 tane aldım kazıkladı beni :) serverdizayn, kalkıp şimdi bu 10 aylık alsam kapansa kimin peşine düşeceğim?
mesela bu serverdizayn şuan hapı yuttu 50 tl ile uğraşamam ama bugünden sonra onların bir çok kurumla başları belada olacak...

1 aylık 4gb ödeyeyim sana memnun kalırsam kalan tüm ayları alırım ayrıca sunucunun tüm bilgilerini öğrenmek isterim

hocam dün 1 tane aldım kazıkladı beni :) serverdizayn, kalkıp şimdi bu 10 aylık alsam kapansa kimin peşine düşeceğim?
mesela bu serverdizayn şuan hapı yuttu 50 tl ile uğraşamam ama bugünden sonra onların bir çok kurumla başları belada olacak...

1 aylık 4gb ödeyeyim sana memnun kalırsam kalan tüm ayları alırım ayrıca sunucunun tüm bilgilerini öğrenmek isterim
Kurumsal firmadan aldığım bir vds direk devir ederim 10 aylık alacaksan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri