romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Avrasya Üniversitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan REGAGAMES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 133

REGAGAMES

BURAK
TM Üye
Konular
190
Online süresi
9d 3m
Reaksiyon Skoru
162
Altın Konu
0
Başarım Puanı
149
MmoLira
5,117
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Avrasya Üniversitesi, Maçka Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmet Vakfı tarafından 25 Kasım 2010 tarihinde Trabzon'da kurulan bir vakıf üniversitesidir. Avrasya Üniversitesi, temellerini "Geçmişte izimiz, geleceğe sözümüz var" ilkesi üzerine kurmuştur. Üniversitenin ilk hedefi ise ülkenin gelişmesi ve ilerlemesine katkıda bulunmaktır. Avrasya Üniversitesi misyonunu eğitimde; sürdürülebilir, kaliteli eğitim veren lider üniversitelerden biri olmak, topluma katkı yapmak, kendi ekonomik kaynaklarını geliştiren ve çeşitlendiren bir üniversite olmak, bilimsel üretim, uygulanabilir teknoloji ve yenilikçi çalışmalar yapmak, kendi kendini denetleyen yenileyen geliştiren, sürdürülebilir bir üniversite idare sistemi kurmak, uluslararası akredite programlara sahip olmak olarak açıklamıştır. Üniversite programlarını Türkçe olmak üzere bir dilde vermektedir. Avrasya Üniversitesi fakülteleri; Pelitli, Yomra, Kaşüstü ve Ömer Yıldız Yerleşkesi olmak üzere dört farklı yerde bulunmaktadır. Üniversite içerisinde dokuz adet araştırma merkezi bulunmaktadır. Bunlar; Kadın Sorunları Araştırma Merkezi, Bağımlılıkla Mücadele Uygulama Araştırma Merkezi, Uzaktan Eğitim Uygulama Araştırma Merkezi, Yenilikçilik ve Girişimcilik Uygulama Araştırma Merkezi, Gıda Geliştirme Uygulama Araştırma Merkezi, Ulaştırma Uygulama Araştırma Merkezi, Göç Çalışmaları Uygulama Araştırma Merkezi, Türkçe Öğretim Merkezi, Kariyer Merkezi'dir. Üniversite içerisinde bulundurduğu spor tesisleri, kütüphaneleri, öğrenci kulüpleri, laboratuvarlar ve konferans salonları ile öğrencilerine sosyal bir kampüs hayatı sunmayı amaçlamaktadır. Yüzlerce öğrenci ve akademik personele ev sahipliği yapan Avrasya Üniversitesi bünyesinde beş fakülte, iki meslek yüksekokulu ve bir enstitü bulunmaktadır. Avrasya Üniversitesi yatay geçiş, dikey geçiş, yan dal, çift ana dal gibi imkanları öğrencilerine sağlamaktadır. Avrasya Üniversitesi iletişim bilgilerine erişebilmek için üniversitenin web sitesini ziyaret ederek ihtiyacınız olan iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Avrasya Üniversitesi'nde Hangi Fakülteler Var?

Örgün eğitim veren Avrasya Üniversitesi, bünyesinde beş adet fakülte bulunduruyor. Avrasya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Avrasya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, bu fakülteler arasından öne çıkan akademik birimler olarak belirtilebilir. Üniversitede, hazırlık eğitimi olan bölümlerde hazırlık sınıfı hariç dört senelik lisans eğitimi veriliyor. Avrasya Üniversitesi bölümleri ve bu bölümlerin bağlı olduğu fakülteleri aşağıdaki listede sıralanmıştır:

• Uygulamalı Bilimler Fakültesi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

• Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
- Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

- Mimarlık Bölümü

- Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü

- Harita Mühendisliği Bölümü

- Gıda Mühendisliği Bölümü

- Makine Mühendisliği Bölümü

- İnşaat Mühendisliği Bölümü

- İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü

• Fen Edebiyat Fakültesi
- İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü

- Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü

- Psikoloji Bölümü

• Sağlık Bilimleri Fakültesi
- Sosyal Hizmet Bölümü

- Beslenme ve Diyetetik Bölümü

- Spor Bilimleri Bölümü

- Çocuk Gelişimi Bölümü

- Sağlık Yönetimi Bölümü

- Ebelik Bölümü

- Odyoloji Bölümü

- Hemşirelik Bölümü

- Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

• İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
- Uluslararası İlişkiler Bölümü

- İşletme Bölümü

- Maliye Bölümü

- Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri