Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2Mester Original Turkish ServerFile, Client, Webpage🔥

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sebeb ne kanka
laniatuslandığında sende anlarsın :D bu forumda herkes bir kere laniatuslanır italyan herifin offline shopuna türkiyeden noter tastiği alan adam sonucta :D

Paylaşım için teşekkürler. Birazdan @Laniatus Games tarafından yargılanacaksınız. Linkleriniz avukatlar tarafından kapatılacak ve 10m $ tazminata çarptırılacaksınız bilginize..
Ya söylemeyim söylemeyim diyorum... Çocuk musunuz cahil mi? Avukat diyor tazminat diyor. İsminin sonuna Games yazan oyun şirketi oluyor :D Ulan GameForge bile sizin kadar kasmadı aslşdkaslşkdlasşd Ne insanlarsınız ya Metin2 lan bu nedir geçti piyasası bitti. bir kaç yaşlı oynuyor o kadar ç:DASÇ.MÖDALSŞÖÇDFA harbiden güldürdün ya

🔥 Metin2Mester Original Turkish ServerFile, Client, Webpage🔥

Dosyalar Türkçe! Aşağıdaki yedekleme şunları içerir:
  1. Sunucu dosyası (türkçe)
  2. Veritabanı (türkçe)
  3. Client (ingilizce, türkçe)
  4. Web sayfası, gm tools, forum vb. (türkçe)
Bu kayıt 2015'ten, ancak dosyaların kendisi bundan da eski, Metin2Mester'ın kapatıldığı 2012-2013. Bu yüzden src içermiyor, bunun için 40k tabanlı bir src kullanmanızı öneririm.

Google:

Or anonfiles:

Başka bir yere yüklemekten çekinmeyin!
Paylaşım için teşekkürler.
(Teşekkür ettiğim için ben de yargılanır mıyım acaba?)

laniatuslandığında sende anlarsın :D bu forumda herkes bir kere laniatuslanır italyan herifin offline shopuna türkiyeden noter tastiği alan adam sonucta :D
Öyle deme 7500 satır yazı bazıları italik bazları altı çizik bazıları ise renkli yazılar.. Sonuçta noter tastikli sonra 10 milyon dolarlık bir proje xD

Bu arada hatırlatmak isterim.. Sonuçta tam lisanlı gameforge derindarbe onaylı bir m2m projesi ve benim açıklamamda developer yazıyor diye bana atılan bir kaç boş laf.. İçler acısı bir insan. Allah islah eylesin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri