HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet orada biraz zor ama bir sw daha var uriel kullanmayan orada iş görebilir diye düşünüyorum. En azından efsun botu içinMisali2 sunucusunda çalışan bir hile bulmak zor. Uriel'in yeni sürümünü kullanıyor.
Arkadaşlar merhaba, emek serverlerden birinde oynuyorum efsun botu yok serverde bunun dışında tam istediğim sistemi mevcut. Kullanabileceğim bir efsun botu arıyorum.
Ekli dosyalar
Teşekkür ederim. Bu dllyi inject ettiğim zaman çalışıyor mu kurulum hakkında da biraz bilgi verebilir misiniz ?
do as in the video here https://forum.turkmmo.com/konu/3624992-svside-korumali-serverlerde-calisan-python-hilesi-thehector/Teşekkür ederim. Bu dllyi inject ettiğim zaman çalışıyor mu kurulum hakkında da biraz bilgi verebilir misiniz ?
Oyun klasörüne .py uzantılı dosyayı atın, thread hijacking'e sahip olan bir injectorle py.dll'i oyuna injectleyin. Gelen cmd ekranına "load attığınızdosya.py" yazın.Teşekkür ederim. Bu dllyi inject ettiğim zaman çalışıyor mu kurulum hakkında da biraz bilgi verebilir misiniz ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)