- Konular
- 40
- Online süresi
- 1ay 27g
- Reaksiyon Skoru
- 365
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 106
- TM Yaşı
- 2 Yıl 11 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 1,680
- DevLira
- 15
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Martysama v5.7 32/64
Öncelikle dip not olarak belirtmek isterim marty fileslerını genellikle bir sürüm üzerinden gidiliyor ve fixler toplanıp bir filesde buluşuyor (" Files alt yapı filesi ") zaten biliyorsunuz bilinçsiz copy paste yapanlar girmesin bulaşmasın. el altından ücretli satanlara selam olsun
- Filesi kullanıcak olanlara tavsiye olarak özelden iletişime geçebilirsiniz aktif olarak bende bu alt yapı kullanıyorum şuanda 64 bit olarak aklınızda merak ettikleriniz için iletişime geçebilirsiniz.
Uğraşmadıgım için fazla bilmiyorum VT varsa eğer düzeltirseniz sevinirim
Öncelikle dip not olarak belirtmek isterim marty fileslerını genellikle bir sürüm üzerinden gidiliyor ve fixler toplanıp bir filesde buluşuyor (" Files alt yapı filesi ") zaten biliyorsunuz bilinçsiz copy paste yapanlar girmesin bulaşmasın. el altından ücretli satanlara selam olsun
- Filesi kullanıcak olanlara tavsiye olarak özelden iletişime geçebilirsiniz aktif olarak bende bu alt yapı kullanıyorum şuanda 64 bit olarak aklınızda merak ettikleriniz için iletişime geçebilirsiniz.
TIKLA INDIR
Files boyutu yüksek oldugu için VT Windows WD üzerinden yaptım.
Uğraşmadıgım için fazla bilmiyorum VT varsa eğer düzeltirseniz sevinirim
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 206
- Online süresi
- 3ay 19g
- Reaksiyon Skoru
- 2,032
- Altın Konu
- 61
- Başarım Puanı
- 211
- TM Yaşı
- 4 Yıl 10 Gün
- MmoLira
- 2,646
- DevLira
- 3
Aktif olarak satışı bulunduğu için editlenerek kapatıldı.
forum.turkmmo.com
[DaemonService] Advanced Fixed&Clean Source selling - 2nd Anniversary Promotion - 30% Discount
You must be registered for see element. How to contact me You must be registered for see element. Source Selling You must be registered for see element. You must be registered for see element.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...