Sistem zaten yabancı fileslarda mevcutdu alınıp üstünde sadece oynanma yapıldı , onun dedigi şey galiba başka şeyler de ben ilgilenmıyorum cevap dahi vermedim olayları incelemeden yorum yapmazdı tanıdıgım can tolip karşımdakını tanıyamadım gerek duymuyorum yorumlara ben MMO ıcın paylaştım INTIKAM için değil intikam olsa olayım belirtilen filesda can tolip bir ton sistemi var . gerek yok yedigim kaba sıcmadım ben onlar sıctı ben de hak ettıklerı cevabı verdim can TOLİP sistemlerını satan ınsanlarla ış yapmam dedim 45 k verdigi 19 yaşında ergene biz sistem ekleyınce larry aldıgım ücretlileri ekledım 5 krş istemedim adam hala hak yemeye devam etti bende yüz üstü bıraktım eğer ki can tolip bahsettigi buysa afişe etmeye gerek yokCan bey bu birkaç sene öncesinin sistemi global forumlarda 500 defa paylaşıldı. Paylaşan arkadaşa ayıp ediyorsunuz gibi
Ferdi bir itham yok sözlerimde. Genel piyasa için yorumumu bu sistemde kullandım. Ne paylaşan bireyi tanıyorum ne de eklentinin sahibini. Aylardır satış konumu aktif tutmama sebeplerimin arasında bulunan bir yarayı dile getirdim.
Burada insanlarla ikili diyaloglara girecek değilim. Bu sitenin m2dev gibi insanların özgün yapıtlarını sunduğu bir platform olmasını isteyen kişilerden biriyim. Amacım tartışma değil. Burada konu altında insanlara yardımcı olmayı kendine amaç edinmiş biriyken yardımlarımızı fırsata çevirip insanlara ücretli sunanları gördükten sonra geri adım atmak zorunda hissettim kendimi. Bu fikre sadece ben değil emin olun buradaki çoğu gerçek geliştirici arkadaş katılacaktır.
Keyifli forumlar.
Burada insanlarla ikili diyaloglara girecek değilim. Bu sitenin m2dev gibi insanların özgün yapıtlarını sunduğu bir platform olmasını isteyen kişilerden biriyim. Amacım tartışma değil. Burada konu altında insanlara yardımcı olmayı kendine amaç edinmiş biriyken yardımlarımızı fırsata çevirip insanlara ücretli sunanları gördükten sonra geri adım atmak zorunda hissettim kendimi. Bu fikre sadece ben değil emin olun buradaki çoğu gerçek geliştirici arkadaş katılacaktır.
Keyifli forumlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)