Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Age of Wushu Beceri Sistemi: Okul Dışında Öğrenilen Beceriler

Ouroboros

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Katılım
25 Tem 2009
Konular
276
Mesajlar
974
Online süresi
17g 50909s
Reaksiyon Skoru
248
Altın Konu
78
Başarım Puanı
184
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 2 Gün
MmoLira
12,105
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Age of Wushu Beceri Sistemi: Okul Dışında Öğrenilen Beceriler

Age of Wushu oyununda okulların dışında çeşitli şekillerde elde edilen dövüş becerileri mevcuttur.
Bu beceriler de kabaca ikiye bölünebilirler. Bu becerilerin çoğunluğu oyuncuların savaşmak için girdikleri haritalardaki sandıklardan çıkmaktadır. Bazıları da gerçek para karşılığında alınabilmektedir. Paralı beceriler sonraki başlıklarda anlatılacaktır.

Age of Wushu’da şehir haritaların bazı bölümlerinde bazı hizipler (faction) ve yasak bölgeler (bir çeşit mod) için özel alanlar vardır. Bu hizip olarak adlandırılanlar büyük bahçeli villalar, saraylar gibi düşünülebilir. Oyuncular buralara baskın yapıp birçok hizip üyesini öldürüp lideri de öldürdükten sonra oradaki sandığı açmaktadırlar. Bu sandıklardan çeşitli beceri setlerine ait kitaplar çıkmaktadır. Tüm set birden çıkmamakta, şansa göre teker teker çıkmaktadır. Oyuncular buralara güçleri yettiği ölçüde bireysel veya grup halinde girerler. Ancak buralar grupla girmek için tasarlanmış olduklarından grupta kimse olmasa bile grup kurmadan girilemez. Bu bölgeler her haritada birkaç adet bulunabilirler ve gittikçe zorlaşırlar. Bu bölgelere girmek istendiğinde oyuncu rastgele o hizipten bir patronla (boss) eşleşir. Bu hizip alanlarında en yüksek dereceli patron en güçlü olandır ve sonra onun altında bazı yardımcıları vardır. Rengi gri olanlar en güçsüz olanlardır. Oyuncu girmek istediğinde rasgele biri ile eşleşir. Oyuncu birçok zayıf askerle dolu olan sarayda belirli bir zaman diliminde bu eşleştiği patronu yenmek zorundadır. Bunu yaptığı zaman ortaya bir sandık çıkar ve sandıktan da kitap veya çeşitli eşyalar çıkar. Aşağıdaki görselde bu konuda anlatılan hizip villalarını basıp ödül alınmasına dair bazı detaylar verilmiştir.

45tyrsdf2.png


1. görsel hizip girişinde patronlarla eşleşme, 2. görsel patronla savaş
anında çekilmiş bir görsel ve 3. görsel ise patronu yendikten sonra gelen sandıkla
ilgili bir görseldir.


Oyunda dövüş okullarının öğretmediği ancak yukarıdaki görseldeki yöntemlerle elde edilen yüzlerce beceri vardır. Bu beceriler de yine genelde 7-8 beceriden oluşan setler halindedirler ve ilk elde edildiklerinde 3. seviyeye kadar geliştirilebilirler. Bu beceriler de okulların öğrettiği beceriler de kullanılan silaha göre çeşitlilik gösterirler. Kılıç, çite kılıç, asa, hançer, pala, çifte pala vb. birçok silaha göre özel beceri setleri vardır. Bu hiziplerin malikânelerindeki sandıklardan çıkan becerilerde de yine Yin, Yang, Hard, Soft simgeleri vardır. Bu beceriler herkes tarafından kullanılabilir ancak yine içsel becerilerle uyumlu olanlar daha çok hasar verirler.
 

Ekli dosyalar

  • 45tyrsdf2.png
    45tyrsdf2.png
    938.4 KB · Görüntüleme: 0
Paylaşım için teşekkürler.
 
Paylaşım için teşekkürler
 
paylaşım için teşekkürler
 
Paylaşım için teşekkür ederim.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst