Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Az uyusam da zinde olabileceğim bir yöntem var mı ?

huseyinseker

Level 1
Üye
Konular
22
Online süresi
24060s
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
Başarım Puanı
45
TM Yaşı
6 Yıl 5 Ay 29 Gün
MmoLira
211
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız gibi az uyuyup zinde kalmak istiyorum.8-9 saatten az uyursam bütün gün uyukluyorum. Az uyuyup ta zinde kalmayı başarabilenler varmı? Nasıl dayanabiliyosunuz?

Belli bir saatten sonra aşırı yağlı şeyler yeme ki uyku halinde sindirim sistemin kısa süre içerisinde görevini yapsın. Saat kaçta uyuduğunun bir önemi yok sadece aynı saatler olsun yeterli. 12de yatıyorsan eğer hergün 12de yat uykun belirli bir düzene oturunca vücut alışıyor

Doktorunuza görünmenizi tavsiye ederim.

ben bu konuda kendimi şöyle dizginledim öncelikle 21 gün boyunca bunu alışkanlık haline getirmeye çalıştım ama tabi bunu yaparken de işlerimde odaklanma gibi sorunlar yaşamaktan korktuğum içinde bir yandan takviye kullanmaya başladım. kyani & amare on shotlar diye gün içerisinde mutlaka 1 adet tüketiyorum. Şöyle bir artısı oldu ki bu sürece alıştırırken kendimi hem zihnen hem fiziken destekleyerek bitkinlik,yorgunluk gibi sıkıntılar çekmedim.

Her ne kadar kendim uygulayamasam da hangi saat aralığında uyuduğunuzda önemli. Saat 12 yi çok geçirmeden uyuyup sabah 9 gibi kalktığınızda gün boyu daha enerjik oluyorsunuz. Bir de bunu düzenli yapmanız lazım tabi. Her gün değişen uyku saat aralığı ve süresi de enerjiyi götürüyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri