Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 zindan sistemi kaldırma ve ekleme

JearLosK

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
10
Online süresi
3g 14967s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
Başarım Puanı
69
TM Yaşı
7 Yıl 4 Ay 4 Gün
MmoLira
468
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Selamlar, files içinde grup zindanlar mevcut fakat ben tek kat zindan sistemini eklemek istiyorum. Bu sistemi eklemeden önce diğer zindan sistemini kaldırmam mı gerekli ve nereden nasıl kaldıracağım hakkında yardımcı olur musunuz

Selamlar, files içinde grup zindanlar mevcut fakat ben tek kat zindan sistemini eklemek istiyorum. Bu sistemi eklemeden önce diğer zindan sistemini kaldırmam mı gerekli ve nereden nasıl kaldıracağım hakkında yardımcı olur musunuz
Zindanların tek kat veya grup olması tamamen questlere bağlıdır bi zindanı grup diğer zindanı tek kat yapabilirsin. İçeriğini istediğin gibi yapmak için ya quest bilgin olacak ya da ücretli şekilde yaptıracaksın

Zindanların tek kat veya grup olması tamamen questlere bağlıdır bi zindanı grup diğer zindanı tek kat yapabilirsin. İçeriğini istediğin gibi yapmak için ya quest bilgin olacak ya da ücretli şekilde yaptıracaksın
diyelim ki sistem dosyalarında razador grup olarak ekli bende de tek kat razador dosyası mevcut nasıl değiştireceğim

diyelim ki sistem dosyalarında razador grup olarak ekli bende de tek kat razador dosyası mevcut nasıl değiştireceğim
Sunucudaki quest klasöründen değiştireceksin veya gruplu razador questi hangi klasörün içine eklendiyse oradan. Sonra oyun içi okutacaksın değişecek

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri