kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Gelişmiş Altyapı 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@gasod55302 çırpınırdı karadeniz öyküsünde ki sen çırpınan mısın? Dostum sen turkmmo alt yapısından fix söküp martysama dosyalarına ekleyip paylaşan bir insansın kendi yaptığın haltı başkası yapınca ona yükleniyorsun şakamatik misin sen? geçmiş konuların ortada x formunda açtığın konularda ortada kendi yaptığın şeyi kalkıp başkası yapınca caz yapma

Anlamadığım şu bir ev alıyorsun araba alıyorsun ve eski sahibi diyor ki sana satamazsın bunu başkasına ücretsiz veremezsin bu mantık boş ve mantıksız kişilerin sığındığı bir zekasız bir limandır ayrıca paylaşmadım diyor dağıtmadım diyor neden uzatıyorsunuz 3. şahıslar adamın malı sizene ister dağıtır ister satar ona kalmış.
lütfen bir araba alıp bana ücretsiz şekilde verir misin çok rica ediyorum. satıyosa satsın bari ücretsiz niye veriyor xd.

lütfen bir araba alıp bana ücretsiz şekilde verir misin çok rica ediyorum. satıyosa satsın bari ücretsiz niye veriyor xd.
Sen nerenle okuyorsun kardeşim araba alamam ama eğitim ücretlerini karşılayabilirim 1. sınıftan ünv. kadar sorun değil

Sen nerenle okuyorsun kardeşim araba alamam ama eğitim ücretlerini karşılayabilirim 1. sınıftan ünv. kadar sorun değil
çok açık şekilde yazmışsın ki

"Anlamadığım şu bir ev alıyorsun araba alıyorsun ve eski sahibi diyor ki sana satamazsın bunu başkasına ücretsiz veremezsin bu mantık boş ve mantıksız kişilerin sığındığı bir zekasız bir limandır"

okuyunca da anlaşılıyor ki bir ev ya da araba alınca satın aldığın kişinin sana satamazsın ve başkasına ücretsiz veremezsin demesi senin için mantıksız kişilerin sığındığı bir limandır. şimdi ben sana araba al ve bana ücretsiz ver diyince de bu mantıksızlığı sen yapıp "zekasız bir limana" sığınıyorsun. üni son sınıftayım zaten o eğitim paranı kendine harca da ne yazdığını okumayı öğren bi.

Paylaşım için teşşekkürler başka indirme yeri linki paylaşırmsın mega am yokta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri