- Konular
- 5
- Online süresi
- 1d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 81
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba
forum.turkmmo.com
kullanmaya çalışıyorum herşey tamam oyunu kurdum giriş sağladım fakat karakter yere gömülü bir şekilde kalıyor,karakter ekranında karakter görünmüyor,objeler görünmüyor msm hatalarını veriyor packlarla herhangi bir oynama yapmadım sadece serverinfoyu düzenleyip oyuna girdim buna rağmen ne yaptıysam düzeltemedim, packlerin hepsini tekrar açtım kapattım yine olmadı, rardan çıkarttığım bütün packler mevcut ama bu hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor. Filesta cython mevcut hataların bundan kaynaklandığını düşünüyorum ya kapatamıyorum ya da bir yerde bir eksiklik yapıyorum tam anlamadım, çünkü packların hepsi var
Overfall2 Kurulum ve %80 Türkçe Dosyaları Hype!!!
Not; Oyun %80 Türkçedir bazı yerler resim olarak çektiği için portekizce olabilir düzeltiniz. Questleri türkçeleştiriniz. Not2 : Bütün klasör yerleri ayarlıdır ellemeyiniz alttaki yazanları uygulayınız. /////////////////////////////////////////////////////////// Kullanmanız Gerekenler; Clienti...