NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Karakterler ve objeler görünmüyor...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reklamcimiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 319

Reklamcimiz

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
1d 13h
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 8 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
81
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba
kullanmaya çalışıyorum herşey tamam oyunu kurdum giriş sağladım fakat karakter yere gömülü bir şekilde kalıyor,karakter ekranında karakter görünmüyor,objeler görünmüyor msm hatalarını veriyor packlarla herhangi bir oynama yapmadım sadece serverinfoyu düzenleyip oyuna girdim buna rağmen ne yaptıysam düzeltemedim, packlerin hepsini tekrar açtım kapattım yine olmadı, rardan çıkarttığım bütün packler mevcut ama bu hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor. Filesta cython mevcut hataların bundan kaynaklandığını düşünüyorum ya kapatamıyorum ya da bir yerde bir eksiklik yapıyorum tam anlamadım, çünkü packların hepsi var

Ekli dosyalar

• 144153_39cbf394d74bf1d92d28f721f1d7747c.png
    144153_39cbf394d74bf1d92d28f721f1d7747c.png
    117.9 KB · Görüntüleme: 1
root property mi ne vardı onu güncellemen lazım birde yeni hesap oluştur 0 karakter ile oyuna gir bakalım karakter gömülü olacak mı?

Herkese merhaba
kullanmaya çalışıyorum herşey tamam oyunu kurdum giriş sağladım fakat karakter yere gömülü bir şekilde kalıyor,karakter ekranında karakter görünmüyor,objeler görünmüyor msm hatalarını veriyor packlarla herhangi bir oynama yapmadım sadece serverinfoyu düzenleyip oyuna girdim buna rağmen ne yaptıysam düzeltemedim, packlerin hepsini tekrar açtım kapattım yine olmadı, rardan çıkarttığım bütün packler mevcut ama bu hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor. Filesta cython mevcut hataların bundan kaynaklandığını düşünüyorum ya kapatamıyorum ya da bir yerde bir eksiklik yapıyorum tam anlamadım, çünkü packların hepsi var
Bunu zamanında indirmiştim root klasöründe karakterlerin msm dosyaları eksikti eksik olduğu için böyle

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri