HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
HLBotun oyuna inject ettiği dll.
SetWindowsHookEx methodu kullanıyor injectlemek için. Aynı zamanda pipe kullanıyor pipenin ismi: HLBot
Dll siz daha iyi incelersiniz.
Indırme Link:
VirüsTotal:
SetWindowsHookEx methodu kullanıyor injectlemek için. Aynı zamanda pipe kullanıyor pipenin ismi: HLBot
Dll siz daha iyi incelersiniz.
Indırme Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VirüsTotal:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bir baska fix atabileceginiz basit bir taktik de ben vereyim clientinizi parent ile actıgı için parent procces üzerinden de bu botu yakalatabilirsiniz
ancak herhangi bir uyarı msjı filan koymayın çünkü adam anasının gözü çözer hatta acmasını engellemeyin bile tespit edip loglayıp kullanıcılarını banlayın 
ancak herhangi bir uyarı msjı filan koymayın çünkü adam anasının gözü çözer hatta acmasını engellemeyin bile tespit edip loglayıp kullanıcılarını banlayın 
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben bu adamların direkt dll'lerini paylaştım gerisi geliştiricilere kalmış.Bir baska fix atabileceginiz basit bir taktik de ben vereyim clientinizi parent ile actıgı için parent procces üzerinden de bu botu yakalatabilirsinizancak herhangi bir uyarı msjı filan koymayın çünkü adam anasının gözü çözer hatta acmasını engellemeyin bile tespit edip loglayıp kullanıcılarını banlayın
Ekli dosyayı görüntüle 94453
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)