InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ankara Üniversitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oscar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 158

oscar

son of god
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
9,746
Çözüm
3
Online süresi
29d 15h
Reaksiyon Skoru
7,326
Altın Konu
211
Başarım Puanı
559
MmoLira
11,934
DevLira
18
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ankara Üniversitesi, Türkiye'nin başkenti Ankara'da bulunan, köklü ve saygın bir üniversitedir. 1946 yılında kurulan bu üniversite, Türk yükseköğretim sisteminin en eski ve en büyük kurumlarından biridir. Ankara Üniversitesi, çeşitli akademik alanlarda eğitim ve araştırma yapmakta, lisans, yüksek lisans ve doktora programları sunmaktadır.

Ankara Üniversitesi, 15 fakülte, 2 enstitü, 7 yüksekokul, 7 meslek yüksekokulu ve birçok araştırma merkezi gibi farklı birimlerden oluşmaktadır. Tıp, hukuk, fen, edebiyat, eğitim, siyasal bilgiler, iletişim, diş hekimliği, eczacılık, veterinerlik, ziraat, mühendislik, spor bilimleri gibi birçok farklı alanda geniş bir akademik yelpazeye sahiptir.

Ankara Üniversitesi, alanında uzman akademisyenlerden oluşan bir akademik kadro ile öğrencilere kaliteli eğitim sunmaktadır. Aynı zamanda, üniversite, ulusal ve uluslararası düzeyde birçok araştırma projesine imza atmaktadır. Ankara Üniversitesi, öğrencilerine modern eğitim yöntemleri ve teknolojilerini kullanarak, çağdaş ve disiplinlerarası bir eğitim ortamı sağlamaktadır.

Ankara Üniversitesi, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere geniş bir yelpazede fırsatlar sunan zengin bir kampüs yaşamına da sahiptir. Öğrencilere yurtlar, kütüphaneler, spor tesisleri, kültürel etkinlik alanları ve sosyal hizmetler gibi birçok imkan sunmaktadır.

Ankara Üniversitesi, köklü geçmişi, geniş akademik yelpazesi, nitelikli akademik kadrosu ve sosyal etkinliklerle dolu kampüs yaşamı ile Türkiye'nin önde gelen ve saygın üniversitelerinden biridir.

Paylaşım için teşekkürler.

paylaşım için teşekkür ederim

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri