HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
MERHABALAR KENDİME AİT FİLES YAPMAK İSTİYORUM FAKAT BU KONUDA BİLGİM NEREDEYSE SIFIR FİLES SATIN ALMAK İSTEMİYORUM KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM FAKAT BU KONUDA GÜNCEL BİLGİLER BULAMADIM O YÜZDEN DONANIMLI BİR ARKADAŞTAN EĞİTİM ALMAK İSTİYORUM EĞİTİM BAŞLANGICINDA TEMEL BİLGİLERİ GEÇTİKTEN SONRA TEMİZ BİR FİLES ÜZERİNDE İSTEDİĞİM SİSTEMLERİ BANA EĞİTİMLERDE UYGULATARAK ÖĞRETECEK DONANIMLI BİR ARKADAŞ ARIYORUM DİSCORD ALPEREN#1264
sana ufak bir tavsiyem kimseye güvenip ücret ödeyip sana şunu bunu öğreticem diyenlere güvenme dolandırılırsın uzak eğitimle öğrenebileceğin şeyler değil bunlar kimse seninle uğraşmaz dostum hata yaparak öğrenirsin hiç bir şeyde bilmesen altyapı filesleri indirip kurcalayıp bile cözebilirsin basit işler,kolay gelsin.MERHABALAR KENDİME AİT FİLES YAPMAK İSTİYORUM FAKAT BU KONUDA BİLGİM NEREDEYSE SIFIR FİLES SATIN ALMAK İSTEMİYORUM KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM FAKAT BU KONUDA GÜNCEL BİLGİLER BULAMADIM O YÜZDEN DONANIMLI BİR ARKADAŞTAN EĞİTİM ALMAK İSTİYORUM EĞİTİM BAŞLANGICINDA TEMEL BİLGİLERİ GEÇTİKTEN SONRA TEMİZ BİR FİLES ÜZERİNDE İSTEDİĞİM SİSTEMLERİ BANA EĞİTİMLERDE UYGULATARAK ÖĞRETECEK DONANIMLI BİR ARKADAŞ ARIYORUM DİSCORD ALPEREN#1264
sana ufak bir tavsiyem kimseye güvenip ücret ödeyip sana şunu bunu öğreticem diyenlere güvenme dolandırılırsın uzak eğitimle öğrenebileceğin şeyler değil bunlar kimse seninle uğraşmaz dostum hata yaparak öğrenirsin hiç bir şeyde bilmesen altyapı filesleri indirip kurcalayıp bile cözebilirsin basit işler,kolay gelsin.
öncelikle teşekkür ederim tavsiyen için kesinlikle bunu dikkate alacağım yaklaşık 3 gündür ve her gün en az 7 8 saat kurcalıyorum fakat hangi dosya ne işe yarar ne nereden yapılır bilmediğimden kilitli kalıyorum forumluyorum fakat pek bir data çıkmıyor teşekkür ederim sizede kolaylıklar dilerim
youtubede detaylı videolar olması lazım inceleyebilirsinöncelikle teşekkür ederim tavsiyen için kesinlikle bunu dikkate alacağım yaklaşık 3 gündür ve her gün en az 7 8 saat kurcalıyorum fakat hangi dosya ne işe yarar ne nereden yapılır bilmediğimden kilitli kalıyorum forumluyorum fakat pek bir data çıkmıyor teşekkür ederim sizede kolaylıklar dilerim
Dostum Discord yaz bana sana üçretsiz az cok bi yardım yaparım en azından milletden yardm almadan tek başına yaparsın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)