Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Yüksek top değeri sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReisiCengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Warp edildiğinde çok fazla paket geliyor. Bu yüzden anlık olarak cpu çıkıp düşüyor. Bununla alakalı bir düzenleme yapmadıysanız zaten her oyunda mevcut olan bir şey. Marty de mainline a b c vs vs. Warp edildiğinde yapılan paket alışverişine göre optimizasyonlar yapılabilir. IMPROVED_PACKET_ENCRYPTION U kaldırırsan cpu nun fırlamayacağını göreceksin. %1 falan fark edecektir bu sefer. Kısacası yaşadığın durum bir problem değil gidip sıfır mainline kur top değerlerini aç ışınlan aynı şeyi göreceksin. Aktif oyunda da herhangi bir problem yaratmaz. Dediğim gibi optimizasyon yapılır mı yapılır. Düşürülür mü düşürülür ama size özel bir durum değil.
arkadaşın değerleri normalden yüksek 0 mainlinede hiç fix atilmamiş olsa bile %1.5 falan olur teleport olurken arkadaşınki 4 lere kadar çıkıyor ben biraz kurcaladım ama bulamadım.

arkadaşın değerleri normalden yüksek 0 mainlinede hiç fix atilmamiş olsa bile %1.5 falan olur teleport olurken arkadaşınki 4 lere kadar çıkıyor ben biraz kurcaladım ama bulamadım.
4-5 tane alt yaı gereksız kodların temızlendgıı fıles denedım hepsi 3 üzerinde hep ısınlanırken

sunucu kapasitesi çok iyiyse belki o yüzden öyle az denk gelmiştir veya IPE kalkıktır. ben şuana kadar warpta o kadar az cpu çıkaran düzenleme yapılmamış dosya görmedim. %1.5 çok az bir değer sıfır mainline da bile %3 ü görürsün.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri