Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu ⭐️ VSLIK SERVER FİLES ⭐️ 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Files için yok bilişimin yok itjanın yok benim falan gerek yok böyle şeylere. Files Murat K ve Eric tarafından yapıldı tüm sistemlerini murat ekledi. Şuanki hali de dahil kullananlar sadece 2-3 tane kostüm ve gm efekti ekleyip sahiplendiler. Kullanacak kişiler için problem yaratmaz ama güncel bir files değil eski sistemler barındırıyor, yani piyasaya çıkıp ''İşte bu da benim filesım'' diye göğsünüzü gerdirecek bir şey değil. Başarılar...
Murat'ın sistemlerle uzaktan yakından alakası yoktu çünkü Murat öyle bir donanım ve bilgiye sahip değildi o zamanlarda. Yaptığı tek şey oyun içi düzendi ki oyun içi düzenden kastım NPC, Boss sabitleme ve market içeriği doldurma. Sistemlerin eklenirken çoğu da kullanılabilir halde değildi. Bu files zaten tamamlanmadan Murat ile yollarımız ayrıldı. Uzun bir süre dönemin düello piyasasını yönetti. Problem yaratmaz dediğiniz filesta hiç yoksa şu anda 5 tane basit çekirdek çöktürecek hata ve eksik var. Kullanacaklara tavsiyem kullanmasınlar. Unutmayın ki bu dosyaları kasıtlı olarak piyasaya ben düşürdüm. BuyukWeb, SunucuHizmeti v.b. diğer firmalara satışını ben gerçekleştirdim. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Murat'ın sistemlerle uzaktan yakından alakası yoktu çünkü Murat öyle bir donanım ve bilgiye sahip değildi o zamanlarda. Yaptığı tek şey oyun içi düzendi ki oyun içi düzenden kastım NPC, Boss sabitleme ve market içeriği doldurma. Sistemlerin eklenirken çoğu da kullanılabilir halde değildi. Bu files zaten tamamlanmadan Murat ile yollarımız ayrıldı. Uzun bir süre dönemin düello piyasasını yönetti. Problem yaratmaz dediğiniz filesta hiç yoksa şu anda 5 tane basit çekirdek çöktürecek hata ve eksik var. Kullanacaklara tavsiyem kullanmasınlar. Unutmayın ki bu dosyaları kasıtlı olarak piyasaya ben düşürdüm. BuyukWeb, SunucuHizmeti v.b. diğer firmalara satışını ben gerçekleştirdim. İyi forumlar.
Neymiş Reis Basit Çekirdek Çöktürecek Sistemler Söylede Bilelim

Doğan sen yaşıyonmu la .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri