- Konular
- 24
- Online süresi
- 2mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 94
- MmoLira
- 11,681
- DevLira
- 24
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kostüm gizleme sisteminden kaynaklı sanırsam sorun varcilent build ettikten sonra Ekli dosyayı görüntüle 94596hata mevcut
- Konular
- 58
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 5mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 537
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 181
- MmoLira
- 4,117
- DevLira
- 15
Ayn ben gördüm bıraktım bence kullanmaya degmezKostüm gizleme sisteminden kaynaklı sanırsam sorun var
- Konular
- 91
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 1,571
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 248
- MmoLira
- 439
- DevLira
- 13
Murat'ın sistemlerle uzaktan yakından alakası yoktu çünkü Murat öyle bir donanım ve bilgiye sahip değildi o zamanlarda. Yaptığı tek şey oyun içi düzendi ki oyun içi düzenden kastım NPC, Boss sabitleme ve market içeriği doldurma. Sistemlerin eklenirken çoğu da kullanılabilir halde değildi. Bu files zaten tamamlanmadan Murat ile yollarımız ayrıldı. Uzun bir süre dönemin düello piyasasını yönetti. Problem yaratmaz dediğiniz filesta hiç yoksa şu anda 5 tane basit çekirdek çöktürecek hata ve eksik var. Kullanacaklara tavsiyem kullanmasınlar. Unutmayın ki bu dosyaları kasıtlı olarak piyasaya ben düşürdüm. BuyukWeb, SunucuHizmeti v.b. diğer firmalara satışını ben gerçekleştirdim. İyi forumlar.Files için yok bilişimin yok itjanın yok benim falan gerek yok böyle şeylere. Files Murat K ve Eric tarafından yapıldı tüm sistemlerini murat ekledi. Şuanki hali de dahil kullananlar sadece 2-3 tane kostüm ve gm efekti ekleyip sahiplendiler. Kullanacak kişiler için problem yaratmaz ama güncel bir files değil eski sistemler barındırıyor, yani piyasaya çıkıp ''İşte bu da benim filesım'' diye göğsünüzü gerdirecek bir şey değil. Başarılar...
Son düzenleme:
- Konular
- 58
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 5mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 537
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 181
- MmoLira
- 4,117
- DevLira
- 15
Neymiş Reis Basit Çekirdek Çöktürecek Sistemler Söylede BilelimMurat'ın sistemlerle uzaktan yakından alakası yoktu çünkü Murat öyle bir donanım ve bilgiye sahip değildi o zamanlarda. Yaptığı tek şey oyun içi düzendi ki oyun içi düzenden kastım NPC, Boss sabitleme ve market içeriği doldurma. Sistemlerin eklenirken çoğu da kullanılabilir halde değildi. Bu files zaten tamamlanmadan Murat ile yollarımız ayrıldı. Uzun bir süre dönemin düello piyasasını yönetti. Problem yaratmaz dediğiniz filesta hiç yoksa şu anda 5 tane basit çekirdek çöktürecek hata ve eksik var. Kullanacaklara tavsiyem kullanmasınlar. Unutmayın ki bu dosyaları kasıtlı olarak piyasaya ben düşürdüm. BuyukWeb, SunucuHizmeti v.b. diğer firmalara satışını ben gerçekleştirdim. İyi forumlar.
- Konular
- 24
- Online süresi
- 2mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 94
- MmoLira
- 11,681
- DevLira
- 24
Doğan sen yaşıyonmu la .dMurat'ın sistemlerle uzaktan yakından alakası yoktu çünkü Murat öyle bir donanım ve bilgiye sahip değildi o zamanlarda. Yaptığı tek şey oyun içi düzendi ki oyun içi düzenden kastım NPC, Boss sabitleme ve market içeriği doldurma. Sistemlerin eklenirken çoğu da kullanılabilir halde değildi. Bu files zaten tamamlanmadan Murat ile yollarımız ayrıldı. Uzun bir süre dönemin düello piyasasını yönetti. Problem yaratmaz dediğiniz filesta hiç yoksa şu anda 5 tane basit çekirdek çöktürecek hata ve eksik var. Kullanacaklara tavsiyem kullanmasınlar. Unutmayın ki bu dosyaları kasıtlı olarak piyasaya ben düşürdüm. BuyukWeb, SunucuHizmeti v.b. diğer firmalara satışını ben gerçekleştirdim. İyi forumlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)