Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu ⭐️ VSLIK SERVER FİLES ⭐️ 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@kaya4572 İtja senin konunu kaç defa patlattım kaç defa düzenleme olmadan yok şöyle düzenledim böyle düzenledim dediğinde karşılaştırma attığımda srclerine kadar aynı olduğu ortaya çıktı bir files var ortada 4 kişi ucundan tutmuş hepsi sadece benim diyor bu tayfunla m2m benim kavgasına giren kadir gibi tartışma
Ahahahahahahzhahahahzhhshshshd göz nizam önemli

yalan değil geçmiş mesajlar orada duruyor :)
Kardeşim ben sistem ekledım demedim oyun yapısı vs. Bazı eklemler oldu dedim. Lan itja file benim lafını ortaya çıkaran sizsiniz heryerfe 81 kişilik ekip diyen de sizsiniz benimle uğraşan da sizsiniz olum gittim ben piyasada yokum artık salın beni

Paylaşım için teşekkürler
Rica ederim, iyi kullanımlar.
@kaya4572 İtja senin konunu kaç defa patlattım kaç defa düzenleme olmadan yok şöyle düzenledim böyle düzenledim dediğinde karşılaştırma attığımda srclerine kadar aynı olduğu ortaya çıktı bir files var ortada 4 kişi ucundan tutmuş hepsi sadece benim diyor bu tayfunla m2m benim kavgasına giren kadir gibi tartışma
Yorum için teşekkürler

Files için yok bilişimin yok itjanın yok benim falan gerek yok böyle şeylere. Files Murat K ve Eric tarafından yapıldı tüm sistemlerini murat ekledi. Şuanki hali de dahil kullananlar sadece 2-3 tane kostüm ve gm efekti ekleyip sahiplendiler. Kullanacak kişiler için problem yaratmaz ama güncel bir files değil eski sistemler barındırıyor, yani piyasaya çıkıp ''İşte bu da benim filesım'' diye göğsünüzü gerdirecek bir şey değil. Başarılar...
vay canına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri