Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Files'larda Freebsd Sürümü Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bilal MANAY™✓
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 662

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar takıldığım bir konu hakkında bilgi almak istiyorum örnek veriyorum 9.2 sürümlü olan bir files 11.3 gibi sürümlerdede kullanılabilirmi ve bu sürümler arasındaki fark nedir files'larda Freebsd sürümü yükseltilebilirmi ? Bu sürümler files'ın neyine göre veriliyor öğrenmek mümkünmüdür şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler herkes için büyük bilgi sağlayacaktır vereceğiniz cevaplar sayesinde :)

Arkadaşlar takıldığım bir konu hakkında bilgi almak istiyorum örnek veriyorum 9.2 sürümlü olan bir files 11.3 gibi sürümlerdede kullanılabilirmi ve
Merhaba bilal,
Öncelikle hangi freebsd sürümünü kullanmalısın hakkında @Tunga adminimizin açtığı konudan bilgi alabilirsin gereken açıklamayı yapmış :)

https://forum.turkmmo.com/konu/3713931-hangi-freebsd-surumunu-kullanmaliyim/
2. Soruna gelecek olursak freebsd 9.2 sürümüne sahip olan bir bsd sürümünü daha yüksek bir bsd sürümünde çalıştırabilir miyim sorusu.

Freebsd 9.2 ile çalışan filesler genelde gcc49 eski bir kütüphaneyi kullanır ve game source bu gcc sürümüne uyarlı olduğu için çalışır fakat sen güncel olarak gcc sürümünü gcc8' e yükseltirsen mesela ve build işleminide o şekilde alırsan sunucun freebsd 11 ve üzerinde çalışacaktır.

Tabi bunun yanı sıra diğer kütüphaneleride güncelleyebilirsin örnek verecek olursak mysql.5.5 sürümünü mysql5.6 gibi .

Yani kısacası oyun dosyalarının kütüphanesini güncelleyerek daha yüksek bsd sürümünlerinde çalışması sağlanabilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri