ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Owsap'ın kendi sitesinden Server files satın almayı düşünüyorum. Nasıl bir filestir warezdeki gibi çok sorun varmıdır. oyun açılır mı. düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Arkadaşlar Owsap'ın kendi sitesinden Server files satın almayı düşünüyorum. Nasıl bir filestir warezdeki gibi çok sorun varmıdır. oyun açılır mı. düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Orjinal fileslerde kolay kolay sorun olmaz. Bir birey X bir filesi warezlerken illaki bir tarafını bozup paylaşmıştır. Şüphe uyandırıyorsa şahısın satmış ve oyun açmış olan müşterilerine ulaşıp bilgi alabilir veya test sunucu isteyebilirsiniz.
Bizzat owsaptan satın aldım warezdeki ile ilgisi yok ve ömür boyu'da alt yapı güncellemesini ücretsiz veriyor size bir panel veriyor oradan update yaptığı zaman indirebiliyorsunuz . Bir oyun açmaksa hedefiniz owsap tercih edin fakat kendinizi geliştirmek adına sıfırdan bir adım atmak istiyorsanız martysama tercih edin fark bu iyi forumlar