YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Magic To Master Hakkında Yorum ve Düşünceleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan danyal206
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 728

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yanlış anlamada grafik olarak iğrenç bir oyun şahsen asla giriş yapmam bana göre metin2 de grafik olarak iğrenç bir oyun eski oyunlarda en iyi grafiğe şüphesiz silkroad sahip yani yıl 2023 son 2-3 sene içinde çıkan mmorpglere kıyasla Magic to master denen oyun çok amatörce rise online knight çakması ama knighttan oldukça iyi grafiklere sahip adamlar yol kat etmişler mtmde bunu göremiyorum aksine geriye gidilmiş gibi 1-2 skill efekt eklemekle olacak işler değil. Daha profesyonel oyunlar oynayın nacizane tavsiyem

Bende tam tersini düşünüyorum açıkcası SKO Hayatımda hiç oynamadım grafiklerini hiç sevmedim ko ve metin 2 oynadım grafıklerde galiba kişisel görüşe dayanıyor Rise de bence ko benzeri evet ama cakma demek emeğe saygısızlık gibi bir tık sonucta m2 de baska bir oyundan ilham alındı yapıldı belki ko ve sko da aynı sekılde yapılmıstır ilham almak iyidir

güzel bence

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri