noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Magic To Master Hakkında Yorum ve Düşünceleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan danyal206
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 728

danyal206

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
1h 27m
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 6 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
32
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar oyun hakkında bir çok yerde karşılaştırma yapıldığını gördüm haksızda degiller aslında oyunun daha da gelişmiş hali metin2 eski profesyonel ekibi oyunun global olması olumlu olarak gözüme çarpıyor siz mmorpg severlerin fikirlerini aslında çok merak ediyorum

Bunun yerine bir platform oyununa yatırım yapılsaydı daha iyi olurdu + bu oyun motoru hakkında bir bilgiye sahip değilim lakin oyunda sanırım ışıklandırma da yok umarım projelerini daha çok geliştirir ve daha iyi yerlere gelirler ve yeterli yatırım yapılmadığını yatırım yapılsa bile dahi etkili olmayacağını düşünmüyorum elbette bu benim subjektif düşüncem bilmediğim konular toplantılar yatırımlar elbet vardır.

Bu değerli yorumun içi çok teşekkür ederim ben çok fazla bakındım ve discordta webzen kore pazarını almak istiyor gibisinden birşeyler okudum oyun geleceği cok parlak gibi gerekli yatırımlarla çok iyi yerlere gelir umarım

Bu değerli yorumun içi çok teşekkür ederim ben çok fazla bakındım ve discordta webzen kore pazarını almak istiyor gibisinden birşeyler okudum oyun geleceği cok parlak gibi gerekli yatırımlarla çok iyi yerlere gelir umarım
webzen bu konuda açıklama yaptı mı bilmiyorum lakin büyük ihtimalle oyun dosyalarını incelemek yada tüm haklarını satın almak istiyorda olabilir, çünkü oyun şuan steam' kütüphanelerinde.

Evet metin2tr Tarih olması yakındır diyebilir miyiz ve gfden de cok sıkıldım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri