- Konular
- 1
- Online süresi
- 1h 27m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar oyun hakkında bir çok yerde karşılaştırma yapıldığını gördüm haksızda degiller aslında oyunun daha da gelişmiş hali metin2 eski profesyonel ekibi oyunun global olması olumlu olarak gözüme çarpıyor siz mmorpg severlerin fikirlerini aslında çok merak ediyorum
- Konular
- 218
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 5mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 2,514
- Altın Konu
- 35
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 20,379
- DevLira
- 51
Bunun yerine bir platform oyununa yatırım yapılsaydı daha iyi olurdu + bu oyun motoru hakkında bir bilgiye sahip değilim lakin oyunda sanırım ışıklandırma da yok umarım projelerini daha çok geliştirir ve daha iyi yerlere gelirler ve yeterli yatırım yapılmadığını yatırım yapılsa bile dahi etkili olmayacağını düşünmüyorum elbette bu benim subjektif düşüncem bilmediğim konular toplantılar yatırımlar elbet vardır.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1h 27m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
Bu değerli yorumun içi çok teşekkür ederim ben çok fazla bakındım ve discordta webzen kore pazarını almak istiyor gibisinden birşeyler okudum oyun geleceği cok parlak gibi gerekli yatırımlarla çok iyi yerlere gelir umarım
- Konular
- 218
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 5mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 2,514
- Altın Konu
- 35
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 20,379
- DevLira
- 51
webzen bu konuda açıklama yaptı mı bilmiyorum lakin büyük ihtimalle oyun dosyalarını incelemek yada tüm haklarını satın almak istiyorda olabilir, çünkü oyun şuan steam' kütüphanelerinde.Bu değerli yorumun içi çok teşekkür ederim ben çok fazla bakındım ve discordta webzen kore pazarını almak istiyor gibisinden birşeyler okudum oyun geleceği cok parlak gibi gerekli yatırımlarla çok iyi yerlere gelir umarım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)