Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

SQL Splitter

4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

unicorn34

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
106
Online süresi
26g 47711s
Reaksiyon Skoru
260
Altın Konu
0
Başarım Puanı
121
TM Yaşı
3 Yıl 4 Ay 29 Gün
MmoLira
4,158
DevLira
33

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Windows için MySQL ve PostgreSQL Döküm Ayırıcı

HAKKINDA​

SqlDumpSplittr, SQL metin dökümlerini MySQL ve PostgreSQL'den tanımlanmış dosya boyutuna sahip birkaç dosyaya bölmek için adım adım basit bir sihirbaza sahip bir Windows aracıdır. PHP yükleme limitleri artık bir sorun değil. Çöplüklerinizi parçalara ayırın ve yükleyin.
SqlDumpSplittr, CREATE ve ALTER ifadeleriyle bir SQL dosyası ve verilerin INSERT veya COPY ifadeleriyle birkaç dosya oluşturuyor.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ​

KULLANIM​

Adım adım sihirbazı takip edin, sezgiseldir. Dosyaları oluşturduktan sonra, önce “yapı” dosyasını yükleyecek / çalıştıracaksınız. Tablolar için tüm CREATE deyimlerini içerir. Bundan sonra tüm “veri” dosyalarını çalıştırabilirsiniz.
Çok büyük COPY ifadeleri, tanımladığınız maksimum dosya boyutunuza bağlı olarak daha küçük olanlara bölünecektir.
PostgreSQL için “psql” ikilisini kullanmanız gerekecek.
DOWNLOAD.png

Ekli dosyalar

• SQLDumpSplitter.rar
    179.1 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Senaryo: Bilinçli bir kullanıcısınız ve sitenizin veri tabanını arada bir yedekliyorsunuz. Siz de değerli verilerinizin güvende olduğunu bilerek gülümseyerek ve memnun kalarak oturuyorsunuz. Yükleme boyutu sınırlamaları nedeniyle veya gzip / zip dosyasını açarken belleği tükeneceği için SQL döküm dosyasının içeriğini geri yükleyemeyeceğinizi felaket saldırılarından sonra keşfetmek için .

Bu durumlarda eldeki iki çözüm vardır: konsol erişiminiz varsa, "mysql -uusername -ppassword < dumpfile.sql" gibi bir komut yazarak giriş yapabilir ve düz SQL dosyasını (daha önce FTP aracılığıyla yüklediğiniz) içe aktarabilirsiniz. sadece phpMyAdmin'e erişiminiz var, bir metin düzenleyici açabilir ve SQL dosyasını sırayla yüklenebilecek daha küçük parçalara bölebilirsiniz. Sorun şu ki, daha büyük bir döküm dosyanız varsa, bu gerçekten çok zaman alan bir iş olabilir.

Bugün böyle bir sorunla karşılaştım. Konsol erişimim olmadığı ve 40 megabaytlık bir dosyayı elle bölerek birkaç değerli saatimi kaybedecek havamda olmadığım için Google'da "sql splitter" için arama yaptım ve SQLDumpSplitter 2 adlı bir program buldum. Ne yazık ki yazarın sitesi çalışmıyordu. (ve hiç Almanca bilmediğim için nedenini gerçekten anlayamadım) ama alternatif buldum . Ve o forumun indirebilmek için üye olması gerektiğinden, kayıtla ilgili tüm bu küçük baş ağrıları olmadan başka bir alternatif indirme konumu sunmam gerektiğini düşündüm. İşte bu sitede…

İşte bayanlar ve baylar: (veya ). Bu programı yazmak için tüm krediler Philip Lehmann-Böhm'e aittir ( ).

Güncelleme (neredeyse 8 yıl sonra, 7 Kasım 2014)​

Bu, bu blogdaki açık ara en popüler gönderi olduğundan, bir güncellemeyi hak ettiğine inanıyorum.

SQLDumpSplitter 2 ile ilgili sorun yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki kaynaklara bir göz atın (süper faydalı yorumlarınız arasından seçilmiştir):

• - Büyük ve çok büyük MySQL dökümlerini (phpMyAdmin dökümleri gibi), zor çalışma süresi sınırları olan ve güvenli moddaki web sunucuları aracılığıyla bile içe aktarır. Komut dosyası, büyük dökümün yalnızca küçük bir bölümünü içe aktarır ve kendisini yeniden başlatır. Bir sonraki oturum, son oturumun kaldığı yerden başlar.
  • - SQL dosyanızı bir diziye bölmek için bir PHP betiği. Büyük SQL dökümlerini bu komut dosyasıyla işleyebilmek için muhtemelen PHP'nin yerel olarak kurulmasına ve oldukça gevşek bir şekilde yapılandırılmasına (yüksek bellek sınırıyla) ihtiyacınız olacağını unutmayın.

Paylaşım için teşekkürler.

phpmyadmin yada navicat den alınan yedek veri tabanı sql yada mysql

istediğiniz kadar txt formatında parçaya bölebilirsiniz

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri