- Konular
- 1
- Online süresi
- 20d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 4,169
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Error ve warning olmayan bir files var ise forumumuzda paylaşalım isterseniz?![]()
dosya başına 7-8 warning sence az mı bunun senin için sorun teşkil etmemesi ne bileyim enteresan ben rahatsız oldum mesela görünce
ayriyeten arkadaş dosyalara sağlam demiş bende hangi yönden ne bakımdan sağlam olduğunu sordum bu durumdan neden rahatsız oldun oda ayrı bi tartışma konusu tabi 
- Konular
- 115
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 20d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 424
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 221
- MmoLira
- 2,635
- DevLira
- 24
Kanıt atan arkadaşın ironi yaptığını savaşçının elinde silahsız hava kılıcı effect’inden anlaman gerekiyordu. Fakat anlamadıysanız, ki sorun yok diye bir ibare kullanmadım konuda dosyaları kullanmak zorunda değilsiniz. Sorunları çözüp kullanır, veya sistem sökebilirsiniz. Sorunsuz diye bir dosya yoktur. Ve kimse size sorunsuz dosyaları sizin ile ücretsiz paylaşmaz. İyi forumlar.dosya başına 7-8 warning sence az mı bunun senin için sorun teşkil etmemesi ne bileyim enteresan ben rahatsız oldum mesela görünce
ayriyeten arkadaş dosyalara sağlam demiş bende hangi yönden ne bakımdan sağlam olduğunu sordum bu durumdan neden rahatsız oldun oda ayrı bi tartışma konusu tabi
![]()
- Konular
- 1
- Online süresi
- 20d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 4,169
- DevLira
- 0
Ben anlamadım şimdi ben dosyaların sorunsuz olduğunumu iddia etmiş oldum yine enteresan bir durum neyse iyi forumlar 

- Konular
- 115
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 20d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 424
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 221
- MmoLira
- 2,635
- DevLira
- 24
Fileste warning olması sizi şaşırttığına göre daha şaşıracak çok şeyiniz var. İyi forumlarBen anlamadım şimdi ben dosyaların sorunsuz olduğunumu iddia etmiş oldum yine enteresan bir durum neyse iyi forumlar![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)