farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Freebsd 64 bit yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sentinus67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Filesimi ve Clientimi 64 bit yapmak istiyorum. Nasıl yapabiliriz veya Hazır konu var mıdır. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler iyi forumlar..

Game ve db yi 64 bit makinede build almak için build flaglar ile oynanabilir fakat 64 bit makinede çalıştırmak için 64 bitte build almanıza gerek yok. Gerekli libleri 32 bitten 64 bit lib klasöre alırsanız çalışır. Clientı 64 bit yapmak ise çok uğraştırıcı olur projeleri baştan teker teker 64 bite uygun yapmanız gerekir extern kütüphaneleri değiştirmeniz gerekir kodlardaki değişiklikleri saymıyorum bile. Ki cilenti 64 bit yapmak mantıksız olur çünkü hala 32 bit kullanan insanlar var. 32 bitte çalışmaz uygulama

Game ve db yi 64 bit makinede build almak için build flaglar ile oynanabilir fakat 64 bit makinede çalıştırmak için 64 bitte build almanıza gerek yok. Gerekli libleri 32 bitten 64 bit lib klasöre alırsanız çalışır. Clientı 64 bit yapmak ise çok uğraştırıcı olur projeleri baştan teker teker 64 bite uygun yapmanız gerekir extern kütüphaneleri değiştirmeniz gerekir kodlardaki değişiklikleri saymıyorum bile. Ki cilenti 64 bit yapmak mantıksız olur çünkü hala 32 bit kullanan insanlar var. 32 bitte çalışmaz uygulama
doğru bir yorum ben 64 bit kullanıyorum şuan da eğer ki files değiştirmeyi düşünüyorsan en uygun çözümünü martysama 5.7 bulabilirsin 32-64 uyumu sağlamış istedigin bit değerini belirtisen ona göre uygunluk sağlıcaktır yoksa sıfırdan yükseltmek sistem sürümleri kütüphaneler gerçekten metin2 için değersiz olucaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri