noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Teleport System - Işınlanma Sistemi 2023-03-06

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

50 yıldır bu forumda devlik yapionuz cidden çözüm bunu .d beyler fonksyonlar eksik hepinizde PC olsaydi yardımcı olurdum dosya ismi değiştirmeye olmaz
ui.py de class içinde fonksiyon eksik posttaki 6 sayfadaki neredeyse bütün hatalar ui.py fonksyon eksikliği ve dosya ismi büyük küçük harf hatası kaynaklı eix epk pack yapısı kullanıyorsa dosya isminden kaynaklı büyük harf olmaması gerek ki önceki sayfalarda dosya isminden kaynaklı olan bazı kişilerin sorunu çözüldü syserra tamamıyla bakmadım ilk satırıni görüp dosya ismini öncelikle düzeltmesini söyledim

ui.py de class içinde fonksiyon eksik posttaki 6 sayfadaki neredeyse bütün hatalar ui.py fonksyon eksikliği ve dosya ismi büyük küçük harf hatası kaynaklı eix epk pack yapısı kullanıyorsa dosya isminden kaynaklı büyük harf olmaması gerek ki önceki sayfalarda dosya isminden kaynaklı olan bazı kişilerin sorunu çözüldü syserra tamamıyla bakmadım ilk satırıni görüp dosya ismini öncelikle düzeltmesini söyledim
Yanlış anladım ozaman çünkü ui py de yapılması gereken işlem var dosyalarda oynama yapmamak lazım di hatırladığım kadar filesi ile uyusmayanlar ui.py çalışan filesle karşılaştırsınlar sorun orda çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri