Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ui.py de class içinde fonksiyon eksik posttaki 6 sayfadaki neredeyse bütün hatalar ui.py fonksyon eksikliği ve dosya ismi büyük küçük harf hatası kaynaklı eix epk pack yapısı kullanıyorsa dosya isminden kaynaklı büyük harf olmaması gerek ki önceki sayfalarda dosya isminden kaynaklı olan bazı kişilerin sorunu çözüldü syserra tamamıyla bakmadım ilk satırıni görüp dosya ismini öncelikle düzeltmesini söyledim50 yıldır bu forumda devlik yapionuz cidden çözüm bunu .d beyler fonksyonlar eksik hepinizde PC olsaydi yardımcı olurdum dosya ismi değiştirmeye olmaz
Yanlış anladım ozaman çünkü ui py de yapılması gereken işlem var dosyalarda oynama yapmamak lazım di hatırladığım kadar filesi ile uyusmayanlar ui.py çalışan filesle karşılaştırsınlar sorun orda çünküui.py de class içinde fonksiyon eksik posttaki 6 sayfadaki neredeyse bütün hatalar ui.py fonksyon eksikliği ve dosya ismi büyük küçük harf hatası kaynaklı eix epk pack yapısı kullanıyorsa dosya isminden kaynaklı büyük harf olmaması gerek ki önceki sayfalarda dosya isminden kaynaklı olan bazı kişilerin sorunu çözüldü syserra tamamıyla bakmadım ilk satırıni görüp dosya ismini öncelikle düzeltmesini söyledim
çözümünü paylaşan yok tm eyv da calısan bi filesin uisini falan atsanız ordan düzeltmeye çalışsak
Gün içinde konuya dahil ederimçözümünü paylaşan yok tm eyv da calısan bi filesin uisini falan atsanız ordan düzeltmeye çalışsak
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)