Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

.txt : Lisans Hatasi Kod 300 alıyorum

darkorbit2626

Level 2
Üye
Konular
14
Online süresi
3g 38725s
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
Başarım Puanı
53
TM Yaşı
6 Yıl 1 Ay 8 Gün
MmoLira
2,398
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

bi pvp de bu hatayı alıyorum oyuna girerken girmıyo oyuna .txt : Lisans Hatasi Kod 300

torent yapıyor oyuna basla deyince bu hatayı alıyorum gırmıyor oyuna

Oyuna entegre olan bir hile koruması veya farklı birşeyden lisans süresi dolduğu için oyun açılmıyor olabilir.

bi pvp de bu hatayı alıyorum oyuna girerken girmıyo oyuna .txt : Lisans Hatasi Kod 300

torent yapıyor oyuna basla deyince bu hatayı alıyorum gırmıyor oyuna
Oyun taraflı bir lisans bitmesi durumunda oyuncuya böyle bir gösterge çıkmaz. Büyük olasılık torrent sırasında hata almaktasınız. Aşağıya daha önce açtığım sunucularda oyuncuların sizin benzeri bir hata almasından dolayı uygulamasını istediğimiz çözüm önerisini sunacağım.

Tekrardan dediğim gibi TORRENT hatası ise.

Yapmanız gereken hata çözümleri;
Görev yöneticisi kısmında aktif olan clienti kapattın, arka planda oyun varsa kapatın, tekrar giriş yapmayı deneyin.
Bu adımları uygulayın. ( Ağ Durumu > Bağdaştırıcı seçenekleri değiştir > Gelen Ethernet simgesine sağ tıklayarak özellikler > İpv4’ e çift tıklayın > Aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan> 8.8.8.8 – 8.8.4.4 olarak değiştirilecek.)
Mümkünse Mobil Veri deneme yaparak oyuna giriş yapın. (CH seçme bölümünde Wifiye geçiş yapabilir.)
Modeminizi veya Bilgisayarı kapatıp tekrardan açın. Yerel Disk C: / Windows / system32 / drivers / etc / hosts dosyasını bulup silin.

Oyun taraflı bir lisans bitmesi durumunda oyuncuya böyle bir gösterge çıkmaz. Büyük olasılık torrent sırasında hata almaktasınız. Aşağıya daha önce açtığım sunucularda oyuncuların sizin benzeri bir hata almasından dolayı uygulamasını istediğimiz çözüm önerisini sunacağım.

Tekrardan dediğim gibi TORRENT hatası ise.

Yapmanız gereken hata çözümleri;
Görev yöneticisi kısmında aktif olan clienti kapattın, arka planda oyun varsa kapatın, tekrar giriş yapmayı deneyin.
Bu adımları uygulayın. ( Ağ Durumu > Bağdaştırıcı seçenekleri değiştir > Gelen Ethernet simgesine sağ tıklayarak özellikler > İpv4’ e çift tıklayın > Aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan> 8.8.8.8 – 8.8.4.4 olarak değiştirilecek.)
Mümkünse Mobil Veri deneme yaparak oyuna giriş yapın. (CH seçme bölümünde Wifiye geçiş yapabilir.)
Modeminizi veya Bilgisayarı kapatıp tekrardan açın. Yerel Disk C: / Windows / system32 / drivers / etc / hosts dosyasını bulup silin.
yok olmuyor valla dıger arkadaslarım gırebılıyo ben gıremıyom oyuna

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri