- Konular
- 52
- Online süresi
- 2ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 181
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 12,574
- DevLira
- 18
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Selamun Aleyküm. Forumda ilk defa kendi yazdığım bir sistemi paylaşıyorum. O yüzden kodda hatalar varsa lütfen bildirin. TextTailin Aşağıda kaldığını fark ettim ona güncelleme getirmeyi düşünüyorum. Ek olarak Videodaki oyun seçenekleri halini değil Official systemoptiondialog halini verdim. Kullanımı aynıdır. Ek olarak demek istiyorum ki forum üzerindeki Bu konudan ilham alarak yazdım sistemi bu yüzden konu sahibi arkadaşa da teşekkür ediyorum.
VirusTotal :
İndirme Linki :
Güncelleme:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VirusTotal :
İndirme Linki :
Güncelleme:
uisystemoption.py:
#ARA
pos = self.ctrlstonescale.GetSliderPos()
# DEĞİŞTİR
pos = self.ctrlStoneScale.GetSliderPos()
Eksik satırlar
PythonSystem.h:float GetStoneScale(); void SetStoneScale(float fScale);
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler elinize sağlık.
Paylaşım için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler.Öncelikle Selamun Aleyküm. Forumda ilk defa kendi yazdığım bir sistemi paylaşıyorum. O yüzden kodda hatalar varsa lütfen bildirin. TextTailin Aşağıda kaldığını fark ettim ona güncelleme getirmeyi düşünüyorum. Ek olarak Videodaki oyun seçenekleri halini değil Official systemoptiondialog halini verdim. Kullanımı aynıdır. Ek olarak demek istiyorum ki forum üzerindeki Öğeyi görmek için üye olmalısınız. konudan ilham alarak yazdım sistemi bu yüzden konu sahibi arkadaşa da teşekkür ediyorum.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
VirusTotal : Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
İndirme Linki : Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 1,676
- Online süresi
- 9ay 24g
- Reaksiyon Skoru
- 8,719
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 41,544
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.Öncelikle Selamun Aleyküm. Forumda ilk defa kendi yazdığım bir sistemi paylaşıyorum. O yüzden kodda hatalar varsa lütfen bildirin. TextTailin Aşağıda kaldığını fark ettim ona güncelleme getirmeyi düşünüyorum. Ek olarak Videodaki oyun seçenekleri halini değil Official systemoptiondialog halini verdim. Kullanımı aynıdır. Ek olarak demek istiyorum ki forum üzerindeki Bu konudan ilham alarak yazdım sistemi bu yüzden konu sahibi arkadaşa da teşekkür ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 92177
VirusTotal :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirme Linki :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 146
- Online süresi
- 6ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 1,772
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 3,074
- DevLira
- 16
Paylaşım için teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)