Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Dinamik Metin Boyutu Sistemi 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

llJ3Luell

Coding is my life
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
52
Online süresi
2ay 14g
Reaksiyon Skoru
237
Altın Konu
0
Başarım Puanı
181
TM Yaşı
14 Yıl 5 Ay 27 Gün
MmoLira
12,574
DevLira
18

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Selamun Aleyküm. Forumda ilk defa kendi yazdığım bir sistemi paylaşıyorum. O yüzden kodda hatalar varsa lütfen bildirin. TextTailin Aşağıda kaldığını fark ettim ona güncelleme getirmeyi düşünüyorum. Ek olarak Videodaki oyun seçenekleri halini değil Official systemoptiondialog halini verdim. Kullanımı aynıdır. Ek olarak demek istiyorum ki forum üzerindeki Bu konudan ilham alarak yazdım sistemi bu yüzden konu sahibi arkadaşa da teşekkür ediyorum.
Adsız.jpg

VirusTotal :
İndirme Linki :

Güncelleme:
uisystemoption.py:
#ARA

pos = self.ctrlstonescale.GetSliderPos()

# DEĞİŞTİR

pos = self.ctrlStoneScale.GetSliderPos()
Eksik satırlar

PythonSystem.h:
    float                            GetStoneScale();
    void                            SetStoneScale(float fScale);

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öncelikle Selamun Aleyküm. Forumda ilk defa kendi yazdığım bir sistemi paylaşıyorum. O yüzden kodda hatalar varsa lütfen bildirin. TextTailin Aşağıda kaldığını fark ettim ona güncelleme getirmeyi düşünüyorum. Ek olarak Videodaki oyun seçenekleri halini değil Official systemoptiondialog halini verdim. Kullanımı aynıdır. Ek olarak demek istiyorum ki forum üzerindeki Öğeyi görmek için üye olmalısınız. konudan ilham alarak yazdım sistemi bu yüzden konu sahibi arkadaşa da teşekkür ediyorum.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
VirusTotal : Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
İndirme Linki : Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Paylaşım için teşekkürler.
Öncelikle Selamun Aleyküm. Forumda ilk defa kendi yazdığım bir sistemi paylaşıyorum. O yüzden kodda hatalar varsa lütfen bildirin. TextTailin Aşağıda kaldığını fark ettim ona güncelleme getirmeyi düşünüyorum. Ek olarak Videodaki oyun seçenekleri halini değil Official systemoptiondialog halini verdim. Kullanımı aynıdır. Ek olarak demek istiyorum ki forum üzerindeki Bu konudan ilham alarak yazdım sistemi bu yüzden konu sahibi arkadaşa da teşekkür ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 92177

VirusTotal :
İndirme Linki :
Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)