Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Simya Sistemi

krallord20

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
124
Online süresi
1g 48960s
Reaksiyon Skoru
26
Altın Konu
0
Başarım Puanı
146
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 14 Gün
MmoLira
277
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar yüksek bütçeli server files ayarlıyorum ama simyalı sisteme ilkkez bulaştığımdan sistemi nasıl ayarlaya bilecegimi bilmiyorum simya sistemini aktif ettiğim zaman karakter oyun içerisinde hareket ediyor ama hiç bişey ile etkileşimde bulunamıyor npcler yada diğer userler vs bu durumu nasıl düzelte bilirim veya simya sistemini nasıl ayarlaya bilirim yada komple simya sistemi nasıl güncel bi sistemle değiştire bilirim bilgisi olan yazabilirmi yada bu konu hakkında forum varmı burda bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar yüksek bütçeli server files ayarlıyorum ama simyalı sisteme ilkkez bulaştığımdan sistemi nasıl ayarlaya bilecegimi bilmiyorum simya sistemini aktif ettiğim zaman karakter oyun içerisinde hareket ediyor ama hiç bişey ile etkileşimde bulunamıyor npcler yada diğer userler vs bu durumu nasıl düzelte bilirim veya simya sistemini nasıl ayarlaya bilirim yada komple simya sistemi nasıl güncel bi sistemle değiştire bilirim bilgisi olan yazabilirmi yada bu konu hakkında forum varmı burda bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Problem paket hatası vermesinden dolayı oluyor kanal syserrlerine bakarsanız gorebilirsiniz, muhtemelen önceden kurcalanmis veya başka sistem eklerken simya sistemi bozulmuş başka bir filesten komple kodları karşılaştırmanız gerekmekte başka şekilde çözümü bulamazsınız

Sistem eklediniz mi? Yoksa ilk kurulumdan beridir aynı mı?

Durum şöyle simya aktif etme tuşuna bastıgın anda oyun gidiyo ama oyundan atmıyor oyunda sadece dolaşa biliyorsun
Çok yüksek ihtimal core veriyordur. Eğer chler düşüyorsa bunun sebebi core'dur. Core'u açıp verdiği hatayı atarsanız bilgili kişiler size daha kolay çözüm üretebileceklerdir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri