InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı navicat item_proto hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ferhat055
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 524

ferhat055

Level 2
Üye
Konular
26
Çözüm
3
Online süresi
4d 18h
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 4 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
876
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

nav,cat item_proto yeni bir item ekledim zaman ve reboot atdıkdan sonra su hatayı veriyor
connect: Operation timed out
MasterAuth 12
GERİ EKLEDİM KOTU SİLİNCE CH LER ACILIYOR SORUN ORTADAN KALKIYOR AMA HİC BİRŞEY EKLEYEMİYORUM

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Çözüm Servere Yenilik ve eklentı yapdıkca oyunun ramı artıyor ben 2 gb ram kulanıyordum [60 tane yeni tasarım ekledim birkac tane sistem ekledim] "bu yüzden oyunun ram kapasitesi yükselmil bu yüzden baglantı hatası alıyordum rami 4gb yapınca sorunum çözüldü
NOT cok arastırma yapdım ama çözüm bulamadım sans eseri aklıma geldi deneyim dedim.
nav,cat item_proto yeni bir item ekledim zaman ve reboot atdıkdan sonra su hatayı veriyor

GERİ EKLEDİM KOTU SİLİNCE CH LER ACILIYOR SORUN ORTADAN KALKIYOR AMA HİC BİRŞEY EKLEYEMİYORUM

çözüm
Çözüm Servere Yenilik ve eklentı yapdıkca oyunun ramı artıyor ben 2 gb ram kulanıyordum [60 tane yeni tasarım ekledim birkac tane sistem ekledim] "bu yüzden oyunun ram kapasitesi...
Bu syseer onla alakası

Bu syseer onla alakası
SYSERR: Mar 3 21:06:00 :: pid_init:
Start of pid: 2543

SYSERR: Mar 3 21:07:15 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Mar 3 21:07:16 :: heart_idle: losing 75 seconds. (lag occured)

SYSERR: Mar 3 21:06:00 :: pid_init:
Start of pid: 2543

SYSERR: Mar 3 21:07:15 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Mar 3 21:07:16 :: heart_idle: losing 75 seconds. (lag occured)
özelden aydex iletirsen bakarız

Bir item eklerken veya baksa bir filesten item alırken direk kopy paste yapmayın,
Kendi protonuzdaki aynı flagda olan bir satırı kopyalayıp kodunu değişin ve diğer protodaki kodun satırını yeni eklediginiz kodun altına kontrol etmek için ekleyip farklılıklarıni kontrol edin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri