Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Altın Konu Theatrhythm Final Bar Line İncelemesi

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Serinin 2012'de tanıtılmasından bu yana Theatrhythm oyunları, Final Fantasy serisinin inanılmaz müziklerinden ustaca yararlandı. Yaklaşılabilir ancak aldatıcı bir şekilde zorlayıcı bir oynanış sistemi kullanan ve aynı zamanda geçmiş oyunlardan ikonik sahneleri arka planda karıştıran oyunlar, FF'nin en unutulmaz anlarından oluşan oynanabilir bir portföy görevi görüyor. Final Bar Line'ın en azından bir süre için Theatrhythm serisinin son oyunu olduğu tahmin ediliyor ve bu doğruysa, inanılmaz bir final perdesi.

Theatrhythm Final Bar Line, Final Fantasy yelpazesinden 385 müzik parçasını, hayranların favorilerinden sağlıklı bir karışım ve 29 farklı kategoriye yayılmış derin kurgular sunuyor. Bir şarkıyı seçtikten sonra, oyuncular üç tür nota aracılığıyla ritmine göre düğmelere basacaklar: tek bir düğmeye basmayı gerektiren kırmızı; sarı, burada bir düğmeye basma, joystick'i belirlenmiş bir yönde hafifçe sallamayla eşleşir; ve yeşil çubuk mevcut olduğu sürece tutulması gereken yeşil.

Bu trafik ışığı benzeri sistem kulağa basit geliyor, ancak pratikte, özellikle daha yüksek zorluk seviyelerinde düpedüz şeytani olabilir. Notaların şarkının hangi bölümlerine karşılık geldiğini belirlemek zor olabilir, özellikle de uzun süredir besteci olan Nobuo Uematsu ve meslektaşlarının yıllar boyunca tasarladıkları kadar karmaşık bestelerde. Bununla birlikte, bu ikonik şarkılarla bu şekilde etkileşime girebilmek hala son derece eğlenceli, çünkü kontrol cihazına dokunurken tüm vücudumun ritme göre hareket ettiğini gördüm.

Bu notlarla ilgili bahsetmem gereken küçük bir zaaf var, çünkü bu sadece oyunda değil, tüm seri boyunca bana en çok sorun çıkaran şeydi. Yeşil bir nota sırasında, şeridin sonuna ulaşıldığında, şarkıyla da ritim içinde düğme bırakılmalıdır ve bırakmanın zamanlaması nota dizinizi etkiler. Bu konuda her şeyden daha fazla çizgi kaybettim, çünkü beynim bir sonraki nota gelene kadar notayı tutmam gerektiğini düşünerek kandırıldı. Bu, meydan okumayı artıran ama aynı zamanda daha doğal hissetmeye başlayana kadar hayal kırıklığını artıran yeni bir küçük tamirci.

4099773-07_bms_dff_enlarge.jpeg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri