ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Trinity v10 Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Broken Snay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

dostum Zaten cd Calışıyorum sorun değil gcc sürümü bile düşük O sistemleri nasıl kaldırıyor o files Fotodakinle Alakası varmı yokmu belirsiz
Farklı bir şekilde entegrasyon yapılmış olma ihtimali olabilir mi?

Paylaşım için teşekkürler

dostum Zaten cd Calışıyorum sorun değil gcc sürümü bile düşük O sistemleri nasıl kaldırıyor o files Fotodakinle Alakası varmı yokmu belirsiz
Gcc sürümü ile sistemleri kaldırmasının alakası nedir tam olarak

Gcc sürümü ile sistemleri kaldırmasının alakası nedir tam olarak
sürüm Çöp dostum aura adam shining şeklinde eklemiş Alakasız Şekilde Foxfs Pack hataları var

sürüm Çöp dostum aura adam shining şeklinde eklemiş Alakasız Şekilde Foxfs Pack hataları var
Tamamda önceki yorumla bunun alakası nedir onu anlayamadım, illa official şekilde yapılacak diye bir kaide yok shinningde aurayi çalıştırıp itemede efsun verdirmiştir bunlar olağan şeyler isterse +9 itemlere +9 parlaması verdirir shinningden teker teker istersede ruh sistemini itemli şekilde ekleyip efekt verdirir bu şekilde istemiş bu şekilde yapmış filesi yapan arkadaş , paylaşılan dosyaların illaki ama illaki sh start yazdığınızda direk kur aç şeklindemi olması lazım acaba , heleki öğrenmek istediğim şey gcc sürümü ile sistemlerin alakası ne acaba onu çok merak ettim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri