Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

#ÜCRETLİ SİSTEM YAZICAK BİRİ PROF DEV ARIYORUM.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nedimcvk4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 667

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar

İstedigim özel systemlerı yazıcak özenle detaylı calısan geliştirici aryorum lütfen ( Düzensiz code ve bilinçsiz süreklı core log verıcek insanları aramıyorum )

mantıgı ıle haraket eden süreklı aktif benden ücretli system yazdırabılcegım developer lazım

şuanda istedigim sistem saltanatmt2 bire bir pet attack sistemi ( sorunsuz şekilde yazabilcek birini arıyorum )

Sizden tek ricam coğu insanın dediklerini dillendırmeden sıfırdan mantıkla yazılması ücreti euro olarak ödecegim. aktif olarak calısması yeterli benimle.

yüksek bütceli bol dönüşümlü server files üstünde calsııyoruz kendi geliştiricim bir depremzede suan da gırış sağlayamıyor lütfen bilinçli ve prof insanlar iletişime geçsin.

Nedim İsmin Yabancı Gelmiyor Eskiden İlk Başladıgımda Bende Saltanat Piyasasındaydım Belki Oradan Tanışıyoruzdur Boş Yere para vermeni istemem Aradıgın Pet Attack benim Milat2 Kaynak Kodlarımda Mevcut oradan alabilirsin ama bir tavsiye Saltanat Tarzı açacaksan Kazanmazsın o devir kapanalı çok oldu diyeyim sana şimdiden

Screenshot_1.jpg

Nedim İsmin Yabancı Gelmiyor Eskiden İlk Başladıgımda Bende Saltanat Piyasasındaydım Belki Oradan Tanışıyoruzdur Boş Yere para vermeni istemem Aradıgın Pet Attack benim Milat2 Kaynak Kodlarımda Mevcut oradan alabilirsin ama bir tavsiye Saltanat Tarzı açacaksan Kazanmazsın o devir kapanalı çok oldu diyeyim sana şimdiden
İstedigim pet attack benim cok farklı bana dedigim gibi developer lazım EDİTÖR aramıyorum pet attack system yok suan da benım ıstedıgım cok farklı ayrıca saltanat tipi acmıcagım beni gayet iyi tanıyorsun zaten (:

Nerden bulabilirim acaba Milat2 dosyalarını yardımcı olurmusunuz lütfen

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri