Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Tomb Raider Reloaded - İncelemesi - Plenty of Firepower

HarunKocer

CroxFire
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Paylaşım
Konular
685
Çözüm
47
Online süresi
8mo 23d
Reaksiyon Skoru
3,194
Altın Konu
87
Başarım Puanı
341
MmoLira
3,236
DevLira
11
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tomb Raider Reloaded, kağıt üzerinde, her mobil oyun eleştirmeninin en kötü kabusu gibi görünüyor. Para yüklü bir geliştirme sistemiyle birlikte basit bir oyun döngüsü aracılığıyla mobile gelen başarılı bir IP, mobilin sunduğu en kötü şeyin başka bir örneğinin formülü olmalıdır. O halde neden Lara ve ekibiyle zindanlarda saatlerce savaştıktan ve tuzaklardan kaçındıktan sonra, daha fazlası için geri gelmekle bu kadar ilgileniyorum? Tomb Raider Reloaded, bir sonraki mobil hayal kırıklığı olmalı gibi görünse de, bunun yerine bolca zindan kazma eğlencesi sunuyor.

Tomb Raider Reloaded, Güney Amerika'nın dört bir yanındaki gizli hazineleri yağmalayan uzun süredir devam eden seri lideri Lara Croft'u takip ediyor. Dünya haritasındaki her konum, oyuncuların sahnenin en altından en üstteki kapıya ulaşmak için Lara'nın tuzaklardan kaçmasına ve/veya düşmanlarla savaşmasına yardım etmesi gereken 10'dan 50'ye kadar birden fazla aşama sunar. Ekranda kaydırmak, Lara'nın sahnede kaydırma yönünde hareket etmesini sağlayacak ve hareket etmeyi bıraktığında, ona en yakın düşmanlara ateş açacaktır. Her aşama tamamlandıktan sonra, oyuncuya bunları Lara'yı yükseltmek ve bir sonraki konuma geçmeden önce malzeme satın almak için kullanabilecek birden fazla ödül verilir.

Bu basit bir yapıdır, ancak bu basitlik, Lara her aşamadan geçerken şeytani bir meydan okumayı gizler. Sağlık, aşamalar arasında aktarılır, bu da Lara'nın iyileştirici bir öğe bulmadığı sürece iyileştiremeyeceği anlamına gelir. Bazen rastgele oluşturulan oda, Lara'nın arkadaşı Anaya'nın hızlı bir iyileşme sunacağı bir "güvenli oda" olabilir, ancak bu geçici bir vahadır. Her aşama prosedürel olarak oluşturulduğundan, bir ekip arkadaşının ne zaman ortaya çıkacağını tahmin etmenin de bir yolu yoktur, bu da bir konuma yapılan iki ziyaretin asla aynı olmayacağı anlamına gelir. Dahası, daha önce de belirtildiği gibi, Lara yalnızca hareketsiz dururken saldırır, bu nedenle düşmanların rahatlık için çok yaklaştığı durumlar sık görülen olaylardır.

Tüm bu faktörler, art arda uygulandığında, aslında gizli bir zindanı keşfediyormuşum gibi hissettiriyor. Tamamlanan her meydan okuma, yeni bir şey keşfetmek için bir sonraki şansı beraberinde getirirken, hakim bir merak duygusu vardır. Bir anlamda, girdiğim her kapının eşit bir merak ve korku duygusuyla geldiği The Legend Of Zelda: A Link To The Past'ı ilk oynadığım zamanı hatırladım. Şimdi, bu zindanlar neredeyse Link To The Past'takiler kadar karmaşık değil ve bunun Tomb Raider versiyonu olduğu izlenimini vermek istemiyorum. Bunun yerine, Tomb Raider Reloaded'da bir dizi aşamada oynarken, bana o klasik başlık ve nasıl bir duygu uyandırdığı hatırlatıldı.

Bununla birlikte, Tomb Raider Reloaded oynarken aklıma gelen tek oyun Link To The Past değil. Bireysel aşamaları tamamlamak deneyim kazandırıyor ve seviye atlarken, bazıları çalışma boyunca istiflenebilen üç güç arasından seçim yapabiliyorum. Bu, geçen yılın hit oyunu Vampire Survivors'tan bir şey gibi geliyorsa, bunun nedeni çok benzer olmasıdır.

4097846-img_0133.jpg

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri