- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,340
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 2,077
- DevLira
- 47
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bu arada şimdi çözdüm aura sistemini çözümü başka bir türk forumunda bulabilirsiniz örnek olarak yazmışlar ama yapabilirmisiniz bilmiyorum son mesajım
- Konular
- 105
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 23d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,747
- DevLira
- 0
kanka rebootta bile fullyang sıfırlanıyor denedimen son denediğimde fullyang sıfırlanmıyordu simya tooltipi sorunu var evet çözdüm onu fakat burda paylaşmayacağım ve lycanı sadece python taraflı kaldırdık ametisti ben eklemedim onun hakkında bişey demeyeceğim ama en son çalışıyordu diye hatırlıyorum aurada sorun yoktu gözüküyordu sıkıntısız sadece penger aura olduğu için bir yerde değer hatası varmış galiba bakmadım ona bu yüzden auranın tek sıkıntısı emiş emdirilmiyor ve yükseltilmiyor auranın soketini kontrol edebilirsin
- Konular
- 9
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 22d 36m
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 974
- DevLira
- 0
Başka bir Sorun : K envanterinden markete item sattığında oyun atıyor
+1 edit:
Karakter penceresindeki bonus tablonuz açık ışınlanırsanız karakter penceresi açık kalıp donuyor tekrardan yenisi açılıyor
+1 edit:
Karakter penceresindeki bonus tablonuz açık ışınlanırsanız karakter penceresi açık kalıp donuyor tekrardan yenisi açılıyor
- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,340
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 2,077
- DevLira
- 47
eklenen full yang sisteminde öyle bir sorun olamaz en son atılan src leri build alıp deneyin çünkü öyle bir sorun yok emin olabilirsinizkanka rebootta bile fullyang sıfırlanıyor denedim
- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,340
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 2,077
- DevLira
- 47
K envanteri olayını denemedim bişey diyemeyeceğim fakat karekter penceresi sorunu için forumda fix var uygulayın düzelecektirBaşka bir Sorun : K envanterinden markete item sattığında oyun atıyor
+1 edit:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...