onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Geliştirilmiş Alt Yapı Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xorvex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 145
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
2.50 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bu arada şimdi çözdüm aura sistemini çözümü başka bir türk forumunda bulabilirsiniz örnek olarak yazmışlar ama yapabilirmisiniz bilmiyorum son mesajım

en son denediğimde fullyang sıfırlanmıyordu simya tooltipi sorunu var evet çözdüm onu fakat burda paylaşmayacağım ve lycanı sadece python taraflı kaldırdık ametisti ben eklemedim onun hakkında bişey demeyeceğim ama en son çalışıyordu diye hatırlıyorum aurada sorun yoktu gözüküyordu sıkıntısız sadece penger aura olduğu için bir yerde değer hatası varmış galiba bakmadım ona bu yüzden auranın tek sıkıntısı emiş emdirilmiyor ve yükseltilmiyor auranın soketini kontrol edebilirsin
kanka rebootta bile fullyang sıfırlanıyor denedim

Başka bir Sorun : K envanterinden markete item sattığında oyun atıyor

+1 edit:

Karakter penceresindeki bonus tablonuz açık ışınlanırsanız karakter penceresi açık kalıp donuyor tekrardan yenisi açılıyor

kanka rebootta bile fullyang sıfırlanıyor denedim
eklenen full yang sisteminde öyle bir sorun olamaz en son atılan src leri build alıp deneyin çünkü öyle bir sorun yok emin olabilirsiniz

Başka bir Sorun : K envanterinden markete item sattığında oyun atıyor

+1 edit:

Karakter penceresindeki bonus tablonuz açık ışınlanırsanız karakter penceresi açık kalıp donuyor tekrardan yenisi açılıyor
K envanteri olayını denemedim bişey diyemeyeceğim fakat karekter penceresi sorunu için forumda fix var uygulayın düzelecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri